reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
mamaCyprysia wiec tak musisz kliknąć prawym przyciskiem myszki na obojętnie jakim zdjęciu , dajesz właściwości wyskakuje ci okno i po prawej stronie u gory naciskasz na "zmień" pojawia sie lista programów i dajesz na ten ktory chcesz miec jako domyślny, dajesz ok potem zastosuj i ok i tyle a jesli na tej liscie nie wyswietla ci sie program ktorego chcesz uzywac to dajesz przegladaj i szukasz go na "c" w program files. ikonki moga sie nie zmienic ale zdjecia beda otwierane z tego programu ktory wybierzesz, uffffffffff (a jak chcesz tez ikonki zmienic to robi sie to troche inaczej ale juz nie bede pisac :))

A ny sie karmimy.....;)

Agnesa ja jem sery plesbiowe. W ciazy niby nie jadlam, ale teraz.....mniam !
Paracetamol jest dzieciom polecany to moze i karmiacym? Ale nie wiem...

Beatko - wspolczuje! Niby pomylka ludzka rzecz, ale czemu to sie chlopom zdarza a nam nie?! Oni sa zawsze lekko nieprzytomni, chocby sie nie wiem jak starali....:( Zamordowalabym w takiej syt ojca wlasnego dziecka!!!
Zawsze mialam pytac - czemu Miki to Miki a nie Nataniel w koncu?

Wanda Devikap mpzna do 25 st trzymac wiec nie lodowce...

Gabi hehehe! Ale jaja! jutro musze powtorke ogladac! Dzieki za info...ale to dawno bylo....ech......rozmarzylam sie!
Wanda, Emma to nic ze nie ogladalyscie, ja tez nie! wlaczajcie jutro kolo chyba 11 rano jest powtorka:) Musicie obejrzec moja wspaniala role! hihihi!!!! :D

O Aussi pisze ze 11:35. Dla pewnosci wlaczajcie tv o 11! ;D ;D ;D

Ketsa, mamacyprysia - rola znakomita!!! ;) ;D przed moim blokim kreca ten serial. W listopadzie chyba przyszli i zapytali czy uzycze im okna i czy bede gasila na komende swiatlo ! no jasne ze gasilam, co mialam robic! i jeszcze 5o zeta zarobilam hihihhi :D ;D musicie ogkadac! :);)

Fuczak hej, ja też mam ten sam problem. Napisz pliz co z tym robisz. Ja próbowałam już wszystkiego i w końcu się wkurzyłam i dziś idę do poradni laktacyjnej. Oby coś doradzili konkretnego!

_Gabi pisze:
Pamcia dzisiaj Na Wspólnej było Twoje okienko  ;D akurat włączyłam TV a tu koleś gapi się w okienko i nagle myk i swiatełko zgasło  ;D i od razu sobie przypomniałam o Twojej roli  ;D ;D ;D ;D

Też to widziałam!!! :laugh:

Wandzia dziś jest powtórka o 11.35.

czesc..laski..:)

my juz na nozkach..:)..maly spi..:)..no i dzisiaj znow spal ladnie cala noc..:).jak tak bedzie mi spal co 2 noc to nie mam nic przeciwko..:)

Wanda..:)..dzwonilam do interkoru i ja ide na 11:50..musialam sie upewnic dokladniej..:)..wiec mozemy sie minac..:(

sluchajcie laski..moj Al...od wczoraj robi bardziej luzniejsza kupke taka zadziutka ..chociaz i tak robil zadka ale ta nie ma zadnych no prawie zadnych grudek..i tak sie zastanawiam czy mam sie tym zaczac martwic czy poczekac jeszcze troszke bo moze to po tych antybiotykach oczyszcza mu sie organizm..juz sama nie wiem..

no to bede musiala okna Pamci obejrzec w powtorce sobotniej, bo dzis na 11:20 jade na USG bioderek i moge nie wrocic na serial, zwlaszcza ze dzis sa strasznie drogi oblodzone - tata do mnie jechal cala godzine - przez Bydgoszcz to naprawde az niemozliwe, wiem ze w W-wie to normalka, ale u nas to juz swiadczy ze jest okropne oblodzenie :)

reklama
Do góry