reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

mamaCyprysia
dajesz File--- open image--- jak masz juz zdjecie dajesz image--- resize image pojawia ci sie okienko i w rubryczce width zmieniasz wartosc na 1000 na przykład wtedy w tej pod spodem zmieni ci sie automatycznie i wtedy ok i na koniec zapisujesz takie skompresowane juz zdjecie (file ---save as) i to wlasciwie wszystko (jak chcesz zachowac stara wielkosc zdjecia to zmieniasz nazwe tego ktore skompresowalas)

mam nadzieje ze wiesz cos z tego co napisalam jak by co to wal z pytaniami

reklama
mamaCyprysia - ja rodzilam drugi raz w Bizielu - i musze przyznac ze porodowka od czasu pierwszego porodu o wiele ladniejsza sie zrobila - jesli mozna tak powiedziec, a i te 4 lata temu wydawala mi sie fajniejsza niz w dwojce tej jesieni - bo wtedy to ja zwiedzalam :) No mnie jakos Biziel nie przerazal, ale wiem ze duzo sie slyszy roznych opinii - ja bylam potraktowana bardzo dobrze i na porodowce i na poloznictwie :) jakbym miala kiedys znowu rodzic w Bydgoszczy, to znowu wybralabym Biziela :)

Pamcia dzisiaj Na Wspólnej było Twoje okienko ;D akurat włączyłam TV a tu koleś gapi się w okienko i nagle myk i swiatełko zgasło ;D i od razu sobie przypomniałam o Twojej roli ;D ;D ;D ;D
Beata ale Twój mąż numer strzelił ::)

Gabi - to bylo dzisiaj ??? o nie... przegapilam ;D ;D ;D hehehehe a tak czekalam na to okno hahahahaha :) zartuje oczywiscie, bo ogladam ten serial tak jak slucham radia :)

No to ide spac :) Dobranoc laseczki :)

Didi - do jutra :)

AGnesa..:)..ja odpowiem tak..:)..

po 1 :..jem sery plesniowe bo cala ciaze nie jadlam a uwielbiam i powiedzialam ze 1 co zrobie po porodzie to zjem plesniowego serka..:)..no i jem..:)..a malemu nic nie dolega..:)

a po 2 :.tabletki przeciwbolowe ktore wolno to APAP..bo zawiera panadol i to nm wolno..:)

ketsa mam problem bo mam ten programik ale teraz jak klikne na obojetnie jakie zdjecie to otwiera mi sie przez to zamiast normalnie.czy wiesz co zrobic?

kurcze blade, a ja tak czekałam na to Pamci okno, a dzisiaj przegapiłam :(
My byliśmy dzisiaj na spacerku, ale było bardzo wietrznie, no i słoneczka brak :(

Beata a co Wam poradziła lekarka w szpitalu? Faktycznie trzeba 10 razy spojrzeć zanim się coś da dziecku, a najbardzie trzeba uważać w nocy, bo człowiek jest nieprzytomny.

Lecę się położyć, przesyłam Wam Aniołki na noc :)

reklama
Beatko mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze i że ta pomyłka nie była tak bardzo poważna. Jednak naprawde trzeba uważać, bo nieumyślnie można dziecku krzywdę zrobić. ::)

Mój duży chłopiec juz śpi i mały chłopiec własnie zasnął :) to i ja idę się położyć.

Dobranoc :)

Paaricia a co tam u Ciebie? Pozdrawiam Cię Słoneczko i Twoje Maleństwo. Trzymaj się!

Papa.

Do góry