reklama
Agusia brzuch gigant! Jakas ta sonografka 'lewa' Ci sie trafila, ja bym poszla prywatnie na Twoim miejscu i podejrzala ile tam dzieciaczkow sie zagniezdzilo. Przeczucie haha, z takim brzuchem to juz nie przeczucie tylko pewniak Swoja droga dziwne, ze tylko jedno widziala, moze zle mysle, ale przeciez taki brzuch powinien pokazac 2 duze dzieciaczki.... a zreszta, kazdy ma inna urode, podobno w nastepnych ciazach szybciej 'wypycha'. Zycze Ci, zeby bylo tak jak chcecie
Ja w ciaglej niewiedzy....
Kemisiak
Fanka BB :)
Agusia brzuch gigant! Jakas ta sonografka 'lewa' Ci sie trafila, ja bym poszla prywatnie na Twoim miejscu i podejrzala ile tam dzieciaczkow sie zagniezdzilo. Przeczucie haha, z takim brzuchem to juz nie przeczucie tylko pewniak Swoja droga dziwne, ze tylko jedno widziala, moze zle mysle, ale przeciez taki brzuch powinien pokazac 2 duze dzieciaczki.... a zreszta, kazdy ma inna urode, podobno w nastepnych ciazach szybciej 'wypycha'. Zycze Ci, zeby bylo tak jak chcecie
no gigant mowilam
nie dalam rady dziub nie wytrzymam 2 tyg jutro jade do private clinic na wizyte i scan... mam wizyte na 10:30 nie ma sensu sie tak stresowac... nie moge spac, nie mam apetytu... chce wiedziec co jest , czy bliznieta czy jedno , jak jedno to czy wszystko ok, i dlaczego znowu taki brzuch? czy za duzo wod? aaaa tyle pytan... nie dam rady... dalej w stresie :-(
Tylko sie nie denerwuj! Spokojnie, na pewno wszystko dobrze, albo jedno zdrowe i po prostu po 2 ciazach szybciej masz brzuszek, albo blizniaki! Nie ma innego wyjscia...no chyba ze trojaczki dobrze, ze idziesz prywatnie, daj od razu znac co i jak
Ja z kolei juz zrezygnowalam... Nie mam wiecej sily niczego szukac, przejrzalam wszystkie prywatne kliniki do, ktorych bylby sens jechac i wszystko pobukowane na 2 tyg do przodu! Opadaja mi rece. Jakby caly cholerny wszechswiat zrzeszyl sie przeciwko mnie..... Jutro zadzwonie tylko na EPAU i zobacze czy sie nade mna zlituja, jak nie to w czwartek atakuje polozna. Mam wrazenie ze mieszkam w kraju trzeciego swiata, i to w jakim zajzadupniejszym zakatku.
Ja z kolei juz zrezygnowalam... Nie mam wiecej sily niczego szukac, przejrzalam wszystkie prywatne kliniki do, ktorych bylby sens jechac i wszystko pobukowane na 2 tyg do przodu! Opadaja mi rece. Jakby caly cholerny wszechswiat zrzeszyl sie przeciwko mnie..... Jutro zadzwonie tylko na EPAU i zobacze czy sie nade mna zlituja, jak nie to w czwartek atakuje polozna. Mam wrazenie ze mieszkam w kraju trzeciego swiata, i to w jakim zajzadupniejszym zakatku.
No widzisz, to fajnie, taki jest komfort siedzenia w domu. Ja pracuje na pelen etat, jestem prawa reka szefa, wlasciwie prowadze za niego biznes, jego nigdy nie ma, wiec nie moge sobie pozwolic na wizyte z dnia na dzien. Musze mu powiedziec z kilkudniowym wyprzedzeniem. Tez dzwonilam, i wszystkie kliniki maja pelne grafiki do 3-4 czerwca. Tam gdzie trzeba jechac 2-3 h nawet nie patrzylam, koszty sie robia smieszne z braniem dnia wolnego, dojazdem i cena usg.
Jest jeszcze jedno miejsce, wlasciwie pod nosem, ktore ma do mnie oddzwonic, ale na cuda nie licze. Musze dogadac sie z parszywym nhs :/
Jest jeszcze jedno miejsce, wlasciwie pod nosem, ktore ma do mnie oddzwonic, ale na cuda nie licze. Musze dogadac sie z parszywym nhs :/
Towicz86266
Dziub faktycznie wybrałam się do ultrasound-direct i jestem bardzo zadowolona :-):-) Super sprzęt, świetna pani doktor nio i dzidzia zdrowa a ja spokojniejsze i wizyta na drugi dzien po telefonie
Kemisiak
Dziub ja siedzibę w domu bo zdecydowałam sie na career break po Maciezynkim z Alexem a ze był dla mnie dostępny to czemu nie stać nas na to póki co ja pracuje w banku jako Personal Banking Manager więc wiem jak ciezko sie wyrwać mając pełny dziennik klientów ... dasz radę
Towicz ciesze sie ja tez chetnie bym sie do nich wybrala, ale akurat u nas byli zabukowani do 2 czerwca :/ na pewno sie do nich zglosze juz w zaawansowanej ciazy!
Agusia no jasne! Jak u nas wszystko bedzie dobrze to planuje wrocic do pracy na min godzin, wole miec wiecej czasu dla rodziny i sztuki, tu gdzie pracuje kariery robic nie chce jakby to byla galeria to co innego...
No i gratuluje zdrowych maluszkow!
Dzis tez mialam USG haha idziemy leb w leb Zadzwonilam na EPAU i powiedzialam ze sie zle czuje, ze mialam wczesniej takie i takie bole, i ze poprzednia poronilam, i ze sie stresuje i o dziwo zaprosili mnie juz dzis! Jak napisalam w 'wizytach' badanie bylo expresowe, ale wlasciwie niczego szczegolnego nie spodziewalam sie po babce, ktora zrobila je z doskoku na stojaco! Nie narzekalam jednak bo naprawde nagieli te swoje zasady i przyjeli mnie po to zeby pokazac, ze dziecko zyje. Co za ulga po wczesniejszej stracie..! Jutro postaram sie ugadac z polozna o USG za 3-4 tyg, to bylby moj 12 tydz, nie chce czekac jak kolezanka do 14 tyg... Mam nadzieje, ze ja przekonam!
Agusia no jasne! Jak u nas wszystko bedzie dobrze to planuje wrocic do pracy na min godzin, wole miec wiecej czasu dla rodziny i sztuki, tu gdzie pracuje kariery robic nie chce jakby to byla galeria to co innego...
No i gratuluje zdrowych maluszkow!
Dzis tez mialam USG haha idziemy leb w leb Zadzwonilam na EPAU i powiedzialam ze sie zle czuje, ze mialam wczesniej takie i takie bole, i ze poprzednia poronilam, i ze sie stresuje i o dziwo zaprosili mnie juz dzis! Jak napisalam w 'wizytach' badanie bylo expresowe, ale wlasciwie niczego szczegolnego nie spodziewalam sie po babce, ktora zrobila je z doskoku na stojaco! Nie narzekalam jednak bo naprawde nagieli te swoje zasady i przyjeli mnie po to zeby pokazac, ze dziecko zyje. Co za ulga po wczesniejszej stracie..! Jutro postaram sie ugadac z polozna o USG za 3-4 tyg, to bylby moj 12 tydz, nie chce czekac jak kolezanka do 14 tyg... Mam nadzieje, ze ja przekonam!
reklama
Towicz86266
Dziewczyny mam pytanko jak byliście na swoim pierwszym spotkaniu z położną to dostałyście tzw bounty pack??