xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No u mnie akurat termin z pierwszego usg prenatalnego pokrywa sie z terminem usg w trzecim trymestrze, jest to 7-8 grudzien. Termin z om u mnie to 17 grudzien i trzymam sie go bardziej, i w szpitalu tez picza u mnie wedlug tego wlasnie terminu, dlatego mam obecnie skonczong 37 tydzien, zaczynam 38, i wedlug lekarzy w moim szpitalu jest to juz ciaza donoszona i moge smialo rodzic pozostaje kwestia tego ze mój synek po prostu jeszcze sie nie spieszy ale licze sie z tym ze to moze byc w kazdej chwili, zwlaszcxa ze pierwsza corka byla 3 dni przed terminem, druga corka 10 dni przed terminem, wiec watpie ze teraz przenosze zwlaszcza ze szyjki praktycznie nie ma, a rozwarcie 2 cm czop chyba już wypadl caly bo przestal wylatywac, juz 2 dni nic.Tez nie rozumiem korygowania z usg iii symestru. Kazde dziecko rosnie wtedy swoim indywidualnym tempem.
Ja slyszalam, ze najpewniejszy termin to usg i symestru (12-13tc) i sama stawiam go nad termin om, ktorej nie jestem pewna
W nocy strasznie dziwnie sie czulam, taka niespokojna, a dzis Szymek sie wyjatkowo malo rusza, jakby juz sie przygotowywal
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom