reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

przyznaje sie do niecierpliwosci ale.. fizycznie juz jestem mocno wykonczona. aktualnie boli mnie glowa juz 2 dni:((( oklad cieply na zatoki nie pomaga i paracetamol tez nie:( ja doslownie czuje ze juz powinnam rodzic;)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Oj tam ;) mnie bolała tydzień ;)
Przeżyłam a teraz całkiem dobrze się czuję. Tobie też przejdzie :) :)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Grama wspolczuje bolu.... ja co prawda dobrze się czuje i naprawdę odkad więcej odpoczywam to mniej mnie boli dol, ale ja już bym chciala zeby Franio z nami był. A on chyba nie odczuwa tego samego co mama bo chyba nie spieszy mu się z nami spotkac. Dzisiaj rano już się poprzytulalismy wieczorem też mamy zamiar. Narazie wybraliśmy nieinwazyjny (za to jaki przyjemny) sposób wypedzania synka

Oj tam ;) mnie bolała tydzień ;)
Przeżyłam a teraz całkiem dobrze się czuję. Tobie też przejdzie :) :)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
mialam spytac. w jaki sposob ten bol przepedzilas? czy sam przeszedl?

@klarolina nie wykluczam zmeczenia ale specjalnie troche sie staram wiecej robic niz wczesniej zeby sie zmeczyc.

sex przy bolu glowy wykluczony. maz mnie az wczoraj poprosil ale odmowilam czego z zasady nie robie. jak mnie przestanie bolec to sie do niego dorwe

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Hej dziewczyny:) Widać nie tylko ja miałam problem w weekend z bólem głowy. Ja kurowałam się melisa i cukierkami:) Dałam se jeden dzień na luz z łakociami. Współczuje Wam bolesnych dolegliwości, ale grunt że jesteśmy już bliżej końca niż dalej

Nie mogę znaleźć bardziej aktualnej listy.
Dziś 28 listopada. Wizytuję ja :)

28 listopad ( poniedziałek) *15.00 - @elifit
29 listopad ( wtorek) * 13.00 - Geburtsplannung - @joshi
30 listopad ( wtorek) -@2411magdalenka
1 grudnia ( czwartek) *18.15 - @majka23x
5 grudzien ( poniedziałek ) *10.00 - @xXxIzuLQaxXx
5 grudzien ( poniedziałek) *10.40 - @didi133
7 grudzien ( środa) - @pajuinka

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry