reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

U mnie w 34tc było coś koło 1960g i 2tyg wstecz a nic o hipotrofii nie było mowy a też mam stresa bo ja cukrzyk przedciazowy więc może się zdarzyć.
A zatem dzieciaki będą mniejsze :) i tyle.

U Ciebie w dodatku szał zagadkowy - ale zawsze to jakieś emocje ;)
Choć ja uważam że póki nie ma strzelby i armat na pięknym widoku to zawsze może być Kinderka Surprise.
Przynajmniej jakby co to wydam ktorejs z was moje dziewczęce mini sukienusie ;)

P.s
Dzisiaj dla wszystkich cukrzyków Dzień Swietowania - tyko jakby nie ma jak..... ;) ani zarciem ani alko ;)

reklama
U mnie Franio w 33t 2d wazyl niecale 2 kg bez kilku gram. I lekarz nic nie mowil, tylko tyle że raczej bedzie mniejszy niż wiekszy :) ale wtedy w 4 tyg przybral 800 gram aż się boję co bedzie teraz. :) zaczęłam dzis 37 tydz czy teraz dzidzie też tak mega szybko rosna?

Joshi gratki wizyty. Ty to się chyba jednak nie dowiesz nie prędzej niż przy porodzie hihi

Ja po wizycie ale nie ma.co ciekawego pisać heh. Dobrze że 22go idę na kwalifikacyjną.

Wpisz mnie proszę Joshi na 17.11 15.00 usg
28.11 15.00 wizyta

Zwolnienie dostałam do treminu porodu
Skierowanie na badania ostatnie i recepty na letrox i tego gbsa. Nie wiem po co to leczenie skoro okoloporodowo się leczy. Może się boją że urodze szybciej niż w 6 h [emoji14]

U mnie w 34tc było coś koło 1960g i 2tyg wstecz a nic o hipotrofii nie było mowy a też mam stresa bo ja cukrzyk przedciazowy więc może się zdarzyć.
A zatem dzieciaki będą mniejsze :) i tyle.

U Ciebie w dodatku szał zagadkowy - ale zawsze to jakieś emocje ;)
Choć ja uważam że póki nie ma strzelby i armat na pięknym widoku to zawsze może być Kinderka Surprise.
Przynajmniej jakby co to wydam ktorejs z was moje dziewczęce mini sukienusie ;)

P.s
Dzisiaj dla wszystkich cukrzyków Dzień Swietowania - tyko jakby nie ma jak..... ;) ani zarciem ani alko ;)
No ja to shizuje Sama siebie durna ! I se wymyslam I po necie szukam. A dodaje ciaze wczesniejsze I kuzwa meksyk w glowie .

Ale Dzis wyszlam spokojna ! Poprostu dzieci drobne I tyle ! U mnie drugi raz pod rzad wychodza cukru w moczu tak mi polozna gadala I za tydzien bedziemy o tym rozmawuac z lekarzem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

34 + 0
Dzidzia drobna ale eee rosnie I w 12 dni przytyla 460 gram.
Czyli wazymy 2060 gram
Przekroczylisny 2 kg [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zadna hipotrofia I nic z tych rzeczy. Poprostu jest drobne.
Mam sie tym nie zamartwiac .a za tydzien kolejna wizyta I znowu zrobi mi usg sprawdzimy wage jeszcze raz no I znowu bedzie podgladanie co jest miedzy nogami bo sam juz jest ciekawy.
Na dodatek nie chcialam mowic mu I 3d w Pl ale nie wytrzymalam I pokazala to moje slynne foto z wielkim pindorkiem I on stwierdzil ze po tym zdjeciu to nie da rady stwierdzil ze to chlopak!!! Ponieważ brak uwidocznionych jader [emoji23][emoji23][emoji23] I równie dobrze ten duzy pindor moze byc pepowina [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja Pierdziele no jajko niespodzianka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tyle juz mialam usg i zawsze sie pozaslania [emoji23]
Na dzien Dzisiejszy caly czas ten w de lekarz twierdzi ze to dziewczynka. On nic nie moze miedzy nogami zobaczyc.
Za tydzien bedzie znowu patrzec. Trzymajcie zeby sie wkoncu odslonilo bo oszalec mozna cholera jasna.

Dzidzia musi miec powyzej 2500g bo inaczej w tym szpitalu gdzie mam 29 listopada meldunek na cc .albo mnie odesla albo dziecko w jednym a ja w drugim szpitalu.czyli dla naszego dobra chce sprawdzic jak stoimy z waga i wtedy najwyzej zmieni mi szpital .

Co do hemoglobiny. Troszkę podskoczyla [emoji41] z 9.1 na 9.5 wiec zelazo dalej lykamy I mowi ze bedzie git.

Ale mi ulzylo z ta waga .bo ja durna tak sie stresowalam ze to malutkie pod hipotrofie mi idzie.posprawdzalam patryk urodzil sie ze stwierdzona hipotrofia plodu 1460 g w 33 tyg I zaczelam sobie wkrecac . [emoji52] sprawdzilam tez stare usg filipa I on w 29 tyg mial 1660 g. To Moje trzecie w 32 tyg ok 1600g. No ale mamy 34 tydzien I 2060 gram wiec moze nie duze ale rosnie .uspokoilam sie .

No i zobaczysz że te różowe kokardki jeszcze będziesz wszędzie doklejać ;P:p:p
Super wieści!

34 + 0
Dzidzia drobna ale eee rosnie I w 12 dni przytyla 460 gram.
Czyli wazymy 2060 gram
Przekroczylisny 2 kg [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zadna hipotrofia I nic z tych rzeczy. Poprostu jest drobne.
Mam sie tym nie zamartwiac .a za tydzien kolejna wizyta I znowu zrobi mi usg sprawdzimy wage jeszcze raz no I znowu bedzie podgladanie co jest miedzy nogami bo sam juz jest ciekawy.
Na dodatek nie chcialam mowic mu I 3d w Pl ale nie wytrzymalam I pokazala to moje slynne foto z wielkim pindorkiem I on stwierdzil ze po tym zdjeciu to nie da rady stwierdzil ze to chlopak!!! Ponieważ brak uwidocznionych jader [emoji23][emoji23][emoji23] I równie dobrze ten duzy pindor moze byc pepowina [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja Pierdziele no jajko niespodzianka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tyle juz mialam usg i zawsze sie pozaslania [emoji23]
Na dzien Dzisiejszy caly czas ten w de lekarz twierdzi ze to dziewczynka. On nic nie moze miedzy nogami zobaczyc.
Za tydzien bedzie znowu patrzec. Trzymajcie zeby sie wkoncu odslonilo bo oszalec mozna cholera jasna.

Dzidzia musi miec powyzej 2500g bo inaczej w tym szpitalu gdzie mam 29 listopada meldunek na cc .albo mnie odesla albo dziecko w jednym a ja w drugim szpitalu.czyli dla naszego dobra chce sprawdzic jak stoimy z waga i wtedy najwyzej zmieni mi szpital .

Co do hemoglobiny. Troszkę podskoczyla [emoji41] z 9.1 na 9.5 wiec zelazo dalej lykamy I mowi ze bedzie git.

Ale mi ulzylo z ta waga .bo ja durna tak sie stresowalam ze to malutkie pod hipotrofie mi idzie.posprawdzalam patryk urodzil sie ze stwierdzona hipotrofia plodu 1460 g w 33 tyg I zaczelam sobie wkrecac . [emoji52] sprawdzilam tez stare usg filipa I on w 29 tyg mial 1660 g. To Moje trzecie w 32 tyg ok 1600g. No ale mamy 34 tydzien I 2060 gram wiec moze nie duze ale rosnie .uspokoilam sie .

No i zobaczysz że te różowe kokardki jeszcze będziesz wszędzie doklejać ;P:p:p
Super wieści!

reklama
U mnie Franio w 33t 2d wazyl niecale 2 kg bez kilku gram. I lekarz nic nie mowil, tylko tyle że raczej bedzie mniejszy niż wiekszy :) ale wtedy w 4 tyg przybral 800 gram aż się boję co bedzie teraz. :) zaczęłam dzis 37 tydz czy teraz dzidzie też tak mega szybko rosna?
No mnie Dzis lekarz uspokoil wlasnie .ja tam drobna jestem maz tez zaden gigant. Moje teraz w ciagu 12 dni przybralo 460g !!! Lekarz stwierdzil ze wynik super .skontrolujemy to za tydzien jeszcze.

Do góry