reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Gratuluje udanych wizyt!
Creativo 3maj sie kochana, odpoczywaj duzo i bedzie dobrze.
Dzis mialam wizyte prawie 33tc, synus 2500g wszystko ok, nie mialam jeszcze tego gbs... pewnie na nastepnej wizycie za 3tyg mi pobierze. Mi hemoglobina z 10,5 skoczyla na 12,3 ja biore *spam* plus czy jakos tak
Gbs zazwyczaj robi się w 35tc :)

reklama
Joshi wpisz mi wizytę 22.11 o 17.30 kwalifikacyjna do vba2c :)
Co to jest vba2c?

thgfflw1k3inkyc3.png

lekarz kazał mi liczyć od godziny 9-18 że minimum 10 ruchów .. to te 10 ruchów mam w przeciągu już od 8.30-9.00 czy on się m=nie pomylił i miało być że 10 ruchów minimum na godzinke bo ja już zgłupiałam albo mój syn ma zespół nie spokojnych nóg jak matka i ojciec he he
Dobrze powiedzial, od godz 9 masz liczyc 10 ruchow i wystarczg juz na caly dzien

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie w szpitalu. Mialam jeszcze raz usg. Wypelnilam papiery. Corka dalej jest córką. Wszystko slicznie pomierzone. Przeplywy w pepowinbie dobre w główce też. Wielkosc glowki nozki i brzuszka ladnie sie wyrownala. Wszsytko wskazuje z roznica 2 dni na 35 plus 1 a mamy 34 plus 6. Malutka wazy 2606 g :) jesli nie urodze do 30.11 mam sie stawic na badania do szpitala i bedziemy decydowac o wywolaniu. Tak jak z synem. Nie moge przenosic z takimi dawkami insuliny ktore przyjmuje. Porodowki nie chcialam ogladac bo znam ka na pamiec. Polozna tez mam wiec nie zachodzilam do nich. Grunt ze wszystko pomierzone i wiem co zrobic jak do terminu nie urodze :)

reklama
Do góry