reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Gratuluje udanych wizyt!
Creativo 3maj sie kochana, odpoczywaj duzo i bedzie dobrze.
Dzis mialam wizyte prawie 33tc, synus 2500g wszystko ok, nie mialam jeszcze tego gbs... pewnie na nastepnej wizycie za 3tyg mi pobierze. Mi hemoglobina z 10,5 skoczyla na 12,3 ja biore *spam* plus czy jakos tak
Gbs zazwyczaj robi się w 35tc :)

reklama
Joshi wpisz mi wizytę 22.11 o 17.30 kwalifikacyjna do vba2c :)
Co to jest vba2c?

thgfflw1k3inkyc3.png

lekarz kazał mi liczyć od godziny 9-18 że minimum 10 ruchów .. to te 10 ruchów mam w przeciągu już od 8.30-9.00 czy on się m=nie pomylił i miało być że 10 ruchów minimum na godzinke bo ja już zgłupiałam albo mój syn ma zespół nie spokojnych nóg jak matka i ojciec he he
Dobrze powiedzial, od godz 9 masz liczyc 10 ruchow i wystarczg juz na caly dzien

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie w szpitalu. Mialam jeszcze raz usg. Wypelnilam papiery. Corka dalej jest córką. Wszystko slicznie pomierzone. Przeplywy w pepowinbie dobre w główce też. Wielkosc glowki nozki i brzuszka ladnie sie wyrownala. Wszsytko wskazuje z roznica 2 dni na 35 plus 1 a mamy 34 plus 6. Malutka wazy 2606 g :) jesli nie urodze do 30.11 mam sie stawic na badania do szpitala i bedziemy decydowac o wywolaniu. Tak jak z synem. Nie moge przenosic z takimi dawkami insuliny ktore przyjmuje. Porodowki nie chcialam ogladac bo znam ka na pamiec. Polozna tez mam wiec nie zachodzilam do nich. Grunt ze wszystko pomierzone i wiem co zrobic jak do terminu nie urodze :)

reklama
Do góry