reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja juz po wizycie w szpitalu. Mialam jeszcze raz usg. Wypelnilam papiery. Corka dalej jest córką. Wszystko slicznie pomierzone. Przeplywy w pepowinbie dobre w główce też. Wielkosc glowki nozki i brzuszka ladnie sie wyrownala. Wszsytko wskazuje z roznica 2 dni na 35 plus 1 a mamy 34 plus 6. Malutka wazy 2606 g :) jesli nie urodze do 30.11 mam sie stawic na badania do szpitala i bedziemy decydowac o wywolaniu. Tak jak z synem. Nie moge przenosic z takimi dawkami insuliny ktore przyjmuje. Porodowki nie chcialam ogladac bo znam ka na pamiec. Polozna tez mam wiec nie zachodzilam do nich. Grunt ze wszystko pomierzone i wiem co zrobic jak do terminu nie urodze :)

Malutka juz nie taka malutka jak 2600 wazy ;) gratuluje

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis 25 pazdziernika Wizytuja:

- Aneta_ck
- Gabinia
- Elunia1983

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze malenstwa

25 pazdziernik ( wtorek) *12.00 Geburtsplannung - Aneta_ck
25 pazdziernik ( wtorek) *14.45- Gabinia
25 pazdziernik ( wtorek) *13.30 - Elunia1983
26 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
27 pazdziernik (czwartek) *15.45 usg- Ana ana
27 pazdziernik ( czwartek) - szpital steryd - Majka23x
28 pazdziernik ( piatek) diabetolog - Ewna
29 pazdziernik ( sobota ) - Lisiamama
31 pazdziernik ( poniedzialek ) *8.40 - Lola Lolitta
31 pazdziernik ( poniedzialek) - Zuzanna8704
31 pazdziernik (poniedzialek) usg * 10.30 - Aneta_ck
31 pazdziernik ( poniedzialek) - Ewna
2 listopad ( sroda) *9.00 usg - Joshi
2 listopad ( sroda) *16.30 - Krasnal77
3 listopad ( czwartek) - Lenam77
3 listopad ( czwartek) * 19.00 KTG - Antiope
7 listopad ( poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
7 listopad ( poniedzialek) badania do cc - K8sad
7 listopad ( poniedzialek) *13.20 Ktg - Antiope
8 listopad ( wtorek) - Noem87
9 listopad ( sroda) - Pajuinka
10 listopad ( czwartek) usg -K8sad
10 listopad ( czwartek) - Grama80
10 listopad (czwartek) - Nonkatoja
10 listopad ( czwartek) - Lenam77
14 listopad ( poniedzialek) - Elifit
14 listopad ( poniedzialek) 16.00 - Majka23x
14 listopad ( poniedzialek) -Mamanadii2
15 listopad ( wtorek) - Zuzanna8704
15 listopad ( wtorek) * 10.30 - Klarolina
15 listopad ( wtorek) PRZYJECIE DO SZPITALA- K8sad
17 listopad ( czwartek) CIECIE CESARSKIE- K8sad
22 listopad ( wtorek) * 17.30 kwalifikacyjna do vba2c - Elifit
29 listopad ( wtorek) * 13.00 - Geburtsplannung - Joshi

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

B

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
aha wizyta o 16-20 :)

Ja juz po wizycie w szpitalu. Mialam jeszcze raz usg. Wypelnilam papiery. Corka dalej jest córką. Wszystko slicznie pomierzone. Przeplywy w pepowinbie dobre w główce też. Wielkosc glowki nozki i brzuszka ladnie sie wyrownala. Wszsytko wskazuje z roznica 2 dni na 35 plus 1 a mamy 34 plus 6. Malutka wazy 2606 g :) jesli nie urodze do 30.11 mam sie stawic na badania do szpitala i bedziemy decydowac o wywolaniu. Tak jak z synem. Nie moge przenosic z takimi dawkami insuliny ktore przyjmuje. Porodowki nie chcialam ogladac bo znam ka na pamiec. Polozna tez mam wiec nie zachodzilam do nich. Grunt ze wszystko pomierzone i wiem co zrobic jak do terminu nie urodze :)

Ile ci zeszlo tam ?
My Geburtsplannung mamy 29 listopada.
Jak to tutaj wyglada?

Malutka juz nie taka malutka.super!!

Kindzia miala termin na 3 grudzien, wiec maluch cos kolo 35 tc sie urodzil. Dobrze licze ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No to mniej wiecej jak moj Filip.
Filip 35/36 tydzien.
Oddychal sam I inkubatora tez nie potrzebowal. 3050g waga urodzeniowa.
Kindzi synek tez da rade.troszke sie wygrzeje I napewno bedzie git.
Mocno trzymam kciuki za to!

Ile ci zeszlo tam ?
My Geburtsplannung mamy 29 listopada.
Jak to tutaj wyglada?

Malutka juz nie taka malutka.super!!

Niecałą godz z wypelnianiem papierów. Usg dlugo trwalo bo wszystko mierzyl. Normalnie bylo by dluzej bo bym jeszcze z polozna rozmawiala i sale ogladala ale ja juz tyle razy tam bylam ze szkoda czasu mi bylo. Co mnie tylko zdziwilo ze pytal jak chce rodzic czy sn wiec mowie ze oczywiscie ale nie zgadzam sie na zadne interwencje typu proznociag bo z synem mialam i ciezko znioslam to a syn do tej pory ma problemy. No i ustalilismy co zrobimy jak przenosze a to bylo wazne bo moj lekarz nie byl pewien i mialm zapytac. Wykasnial wszystkie pomiary co mierzył i o co chodzi itd

Hej . U mnie po wizycie ok. Córka nadal jest córką, nic nie uroslo między nóżkami, jest piękna bułeczka :) waży już 1800 gram, wyprzedza termin o prawie tydzień według pomiarów. Wszystko z nią ok :) Ja za to mam troszkę problemów z serduchem, tachykardie, ale oby do grudnia. Przed świętami ginekolog planuje pomalutku moje CC, a ja się cały czas waham , czy nie próbować SN, o ile młoda nie będzie ważyć ponad 4 kg :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję udanych wizyt!
Co Wy piszecie, że Kindzia urodziła? Zaraz doczytam na głównym.
Poród naturalny po dwóch cięciach cesarskich [emoji4]
To trzymam kciuki, żeby Cię zakwalifikowali.

No to nasze dzieciaki idą łeb w łeb z wagą, bo ważą tyle samo :happy:

Do góry