reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Meldujemy się po wizycie. Szyjka ok, wody ok. Maluch waży już 2200. Jak na 31+5 tc to dość pokaźny chłop :)
Myślałam, że będziemy mieli dzisiaj ktg, ale zlecono dopiero za 3 tyg. Nie za późno?

Kciuki za pozostałe wizytujące dzisiaj Mamy!
Gratki wizyty :) faktycznie niezła waga :D jak lekarz tak kieruje na ktg to raczej nie za pozno. Nie sugeruj sie moimi ktg częstymi. U mnie jest inna sytuacja. Raz ze inny kraj i inne zalecenia a dwa ze ja caly czas mam w tej ciąży jakies problemy. Jak jest dobrze to jest dobrze ;)

reklama
Izulka gratki wizyty. Dzidziuś moze i jest mały ale silny ;) bedzie dobrze :)

Anmarie powodzenia. Dobrze ze zdecydowali sie podac. Bedziesz spokojniejsza.

Kindzia u mnie taka sama sytuacja. Czasami jak chodze to mam wrażenie ze mała mala zaraz wypadnie. Nawet jak rączkami grzebie to tak baaardzo nisko. Sterydow tez nie mialam podanych. Dzis zaczynamy 34 tydz.

Dziewczyny myslimy pozytywnie. Ma byc dobrze i juz:)

Maz nie moze przezalowac ze dzieczynki takie byczki byly a ten taki rodzynek malutki bedzie ;) nie jest zly ani nic, tylko wiecie jak to facet ;) Ale sam sie zdeklarowal ze jak cos to pojedzie i ciuszkow nakupuje malutkich zeby sie Szymus nie utopil w tym co mamy ;) Chcialabym tak jeszcze wytrwac z 6 tygodni, wtedy by juz byl taki dosc grubiutki, bo teraz co to ma, ledwo ponad poltora kilo, malutki mój :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Maz nie moze przezalowac ze dzieczynki takie byczki byly a ten taki rodzynek malutki bedzie ;) nie jest zly ani nic, tylko wiecie jak to facet ;) Ale sam sie zdeklarowal ze jak cos to pojedzie i ciuszkow nakupuje malutkich zeby sie Szymus nie utopil w tym co mamy ;) Chcialabym tak jeszcze wytrwac z 6 tygodni, wtedy by juz byl taki dosc grubiutki, bo teraz co to ma, ledwo ponad poltora kilo, malutki mój :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrobi jeszcze zobaczysz ;)

Meldujemy się po wizycie. Szyjka ok, wody ok. Maluch waży już 2200. Jak na 31+5 tc to dość pokaźny chłop :)
Myślałam, że będziemy mieli dzisiaj ktg, ale zlecono dopiero za 3 tyg. Nie za późno?

Kciuki za pozostałe wizytujące dzisiaj Mamy!
Wielgachny. U mnie w 31 i 4 dniu waży 1800g i mówią że duży ...

Gratulacje po wizycie, u mnie ktg też lekarz robi w 36 tyg, taki standarf

No u mnie też był grubasek na 90centylu, na ostatnim pomiarze spadł do 71 centyla.... zobaczymy co dzisiaj na wizycie:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Gratuluję udanych wizyt. Nasze dzieciaczki coraz większe. Ja muszę poczekać na swoją do 25, wiec jeszcze troszkę :)
U mnie mała kopie jak do tej pory, wiec podejrzewam, że leży grzecznie główka w dół i niech tak zostanie. Ja po holterze, bo miałam jakieś dziwne kołatanie serca( a jestem trochę wrażliwa na tym punkcie, bo mój tato jest po przeszczepie serducha). No i wyszły jakieś nieprawidłowości, ale czekam na konsultacje czy to się w normie jeszcze mieści jeśli chodzi o ciężarne, czy będą potrzebne leki. Miłego dnia wszystkim :) choć pogoda za oknem nie napawa optymizmem

reklama
Gratuluje wizyt !!!!
Ja przeziebiona jestem.

Mam pytanie odnosnie morfologii bo ostatnio jak odebralam to lymfocyty% mi spadly 19.60 ( 25-45) norma a granulocyty% podwyzszone 76.10 (40-70) wam tez tak czasem wychodzi ? Bo wiem ze w ciazy normy sa troszke inne

Do góry