reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

No niweeeeee. Co wy wszystkie takie krótkie szyjki macie? Moja ma 5 cm!!!!
I chyba przenoszę młodego, bo organizm to ja mam cholernie silny.
A tak bym chciała urodzić koniec listopada/początek grudnia buuuuuu!!!!!
W połowie listopada będę działać, może coś się ruszy :D
Moja szyjka tez jak dzwon ;) tak stwierdzil lekarz hihi :-D
Tydzien temu bylam u lekarza wszystko super ladnie pieknie ;) mala wazy 1600 i jest o tydzien wieksza jak powinna :p:D

reklama
Ja jutro na Usg dopiero, ale tez od polowy listopada zaczynam wywoływanie Leośka:) może się go uda na początku grudnia urodzić żeby do świąt już się trochę ogarnąć z tym wszystkim:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Fajnie że jesteście po wizytach.
Joshi to od lekarza zależy ile USG. Ja chodziłam na NFZ z pierwszym synem i chyba ponad 10 wizyt i zawsze miałam USG.
Teraz chodzę prywatnie.

Moja szyjka też coś koło 5 cm. Ja to bym się chciała uwinąć do końca listopada. najbardziej by mi pasował na poród 28 listopad. W pierwszej ciąży też szyjka mocno trzymała i była długa i urodziłam dzień po terminie z @

Fajnie że jesteście po wizytach.
Joshi to od lekarza zależy ile USG. Ja chodziłam na NFZ z pierwszym synem i chyba ponad 10 wizyt i zawsze miałam USG.
Teraz chodzę prywatnie.

Kochana ja jestem w de . I tu robia mega często wizyty.i usg. Na poczatku jak mialam plamienia to co wizyte co 10 dni mialam usg . Teraz chyba stwierdzil ze nie ma potrzeby o ile wszystko jest ok.
Chcialam usg bo ciekawa jestem co I jak . Ale plakac nie bede ze mi go nie zrobil bo wiem ze wszystko jest git . Teraz jak juz czuje malego to jest luz. Strachu takiego nie ma . No ale mimo wszystko liczylam ze podgladne syncia [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja jestem w de . I tu robia mega często wizyty.i usg. Na poczatku jak mialam plamienia to co wizyte co 10 dni mialam usg . Teraz chyba stwierdzil ze nie ma potrzeby o ile wszystko jest ok.
Chcialam usg bo ciekawa jestem co I jak . Ale plakac nie bede ze mi go nie zrobil bo wiem ze wszystko jest git . Teraz jak juz czuje malego to jest luz. Strachu takiego nie ma . No ale mimo wszystko liczylam ze podgladne syncia
emoji41.png
Tez jestem w De i usg mam co wizyte :) chociaz przepraszam chyba na badaniach rutynowych no to moze z 2 razy nie mialam na wieleeeee wizyt ale jesli nie mam usg to doktor slucha czy serudszko bije i oczywiscie podpina mnie pod ktg

Gratki wizyt.

Cieszę się że mam termin porodu na początek grudnia.
Naturalne jest że każda chciałaby urodzić jak najszybciej. Pamiętam że czekanie na godzinę zero bardzo psuje psychę.
Wszyscy się rozpakowują a tu nic.
Tym razem jestem silniejsza ale chyba zrobię sobie przerwę od forum by się nie dołować.

Ciekawe którą pierwszą chycnie :)

cb7wugpju04jz4q8.png

U mnie termin na 3 Grudnia :) (urodziny meza)
ale jakos dla mnie jest obojetne czy wczesniej czy w trminie.. oby tylko nie za dlugo po i zeby nie musieli wywolywac... :hmm:

reklama
Do góry