reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
My tez po wizycie. Zla jestem bo myslalam ze usg zrobi a nie zrobil. Wyczail ze mam 7 usg zrobionych I 8 to 3d z Pl. Wiec stwierdzil ze damy dziecku troche prywatnosci bo co za Duzo to nie zdrowo I na nastepnej wizycie w 32 tyg zrobi mi dopiero usg trzeciego trymestr. Buuu uu. A ja sie napalilam ze Dzis malego zobacze. Kuzwa nawet niewiem ile wazy ! No ale lekarz wie co robi widocznie. Za to posluchalam najpiekniejszej melodii jaka moze u slyszec matka - bijace serduszko swego dziecka.( szkoda ze nie mozna dodac tutaj pliku z nagraniem ) Szyjka zamknieta. Wyniki ok tylko anemia mnie odpada 10,6 . Ale mowil ze tragedi nie ma przepisal jakis syrop z zelazem.
Macica ponad pepkiem dosc sporo. Lewa Strona boli po nocy bo maly mnie prawdopodobnie dupka odgniata jak spie na lewym boku. No I termin Cc prawdopodobnie 19 grudnia.chyba ze cos mnie wezmie szybciej. Takze dobry czas . Jak wsio bedzie git to na wigilie do domu Wroce z synkiem na rekach

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

My tez po wizycie. Zla jestem bo myslalam ze usg zrobi a nie zrobil. Wyczail ze mam 7 usg zrobionych I 8 to 3d z Pl. Wiec stwierdzil ze damy dziecku troche prywatnosci bo co za Duzo to nie zdrowo I na nastepnej wizycie w 32 tyg zrobi mi dopiero usg trzeciego trymestr. Buuu uu. A ja sie napalilam ze Dzis malego zobacze. Kuzwa nawet niewiem ile wazy ! No ale lekarz wie co robi widocznie. Za to posluchalam najpiekniejszej melodii jaka moze u slyszec matka - bijace serduszko swego dziecka.( szkoda ze nie mozna dodac tutaj pliku z nagraniem ) Szyjka zamknieta. Wyniki ok tylko anemia mnie odpada 10,6 . Ale mowil ze tragedi nie ma przepisal jakis syrop z zelazem.
Macica ponad pepkiem dosc sporo. Lewa Strona boli po nocy bo maly mnie prawdopodobnie dupka odgniata jak spie na lewym boku. No I termin Cc prawdopodobnie 19 grudnia.chyba ze cos mnie wezmie szybciej. Takze dobry czas . Jak wsio bedzie git to na wigilie do domu Wroce z synkiem na rekach

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Twoje rozczarowanie. No ale zobaczysz małego na następnej wizycie, więc jakoś musisz wytrzymać. Najważniejsze, że wszystko jest ok.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Ja we wrześniu miałam druga próbę usg 3d/4d i znowu to samo - dzidzia odwróciła się plecami, pozaslaniała rączkami.. Wstydnisia :) także nie dane mi zobaczyć wcześniej, dobrze że już coraz bliżej końca i już niedługo wszystkie będziemy tulić bobaski w swoich ramionach.
Kolejna wizyta w przyszłym tygodniu i mam nadzieję że tak jak u was i u mnie wszystko będzie w porządku. I że łożysko się podniosło i ciekawa jestem ile córa już waży :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie że jesteście po wizytach.
Joshi to od lekarza zależy ile USG. Ja chodziłam na NFZ z pierwszym synem i chyba ponad 10 wizyt i zawsze miałam USG.
Teraz chodzę prywatnie.

No niweeeeee. Co wy wszystkie takie krótkie szyjki macie? Moja ma 5 cm!!!!
I chyba przenoszę młodego, bo organizm to ja mam cholernie silny.
A tak bym chciała urodzić koniec listopada/początek grudnia buuuuuu!!!!!
W połowie listopada będę działać, może coś się ruszy :D

Do góry