reklama
a ja za to tak! czekam wlasnie pelna optymizmu pod gabinetem usg. relacja niebawem!
@Anetka: gratulacje! chyba pierwsza przekroczylas 2 kg! to zdaje sie taka jedna z granic bezpieczenstwa?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Niekiedy w terminie sie rodza dzieci ktore waza 2 kilo, a tu troszke Ci Anetko jeszcze zostalo smoczek jeszcze urosnie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Babolki cieszę się z waszych wizyt suuuuper
Już bliżej niż dalej
A powiedzcie mi, jak brzmi skrót stopnia dojrzałości łożyska bo ja nigdzie tego nie mam w wynikach od gina....
Już bliżej niż dalej
A powiedzcie mi, jak brzmi skrót stopnia dojrzałości łożyska bo ja nigdzie tego nie mam w wynikach od gina....
Nonkatoja
Ja nie miałam żadnych skrótów. Albi lekarz mi mówi ustnie albi porostu jest wpisane stopień dojrzałości IBabolki cieszę się z waszych wizyt suuuuper
Już bliżej niż dalej
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
mamaNadii2
xXxIzuLQaxXx
A wiesz ze nie wiem ? Ja mam na usg napisane po prostu lozysko 2 stopienBabolki cieszę się z waszych wizyt suuuuper
Już bliżej niż dalej
xXxIzuLQaxXx
Czuje sie staro z lozyskiem "dwójką" [emoji23][emoji23] a moze juz nawet "trójką", bo dwójkę to ja mialam juz w 10 tyg temu..
Antiope
Super wieści. Ciekawa jestem ile mój będzie ważył w poniedziałek.Na ktg wszystko dobrze. Skurczy nie ma serduszko bije ślicznie bez wiekszych odchyleń na wykresie.
Córka jest dalej córką poprosilam o jeszcze jedno potwierdzenie bo sie zadreczam ze syn w rozowym bedzie chchodzil główka jak zawsze idzie o 1.5 tyg do przodu. Ale hak to ginpowiedzial wszystkie wartosci sa w normie i idzie na srodku wykresu. To samo waga. Chyba jako pierwsze przekroczylysmy 2kg. Dzis dokladnie 2040 g szyjka dalej zamknieta wiec mamy sie przestac denerwowac i spokojnie czekac na porod bo wszystko jest dobrze. Główką dalej na dole siedzi a to co czuje pod zebrami to jest moje brzuszko malutkie. Dzis widzialm jak na usg mierzyl brzus i dokładnie tam gdzie czuje ten ucisk
Super!Zosia waży 1500g Wszystko wporządku
łożysko na ścianie przedniej
dojrzałość : 1
AFI 13,2 cm
czynność serca płodu 143 u/min
pepowina trójnaczyniowa Zobacz załącznik 776524
reklama
elifit
Moderatorka
Ja też mam trójkęCzuje sie staro z lozyskiem "dwójką" [emoji23][emoji23] a moze juz nawet "trójką", bo dwójkę to ja mialam juz w 10 tyg temu..