reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Babolki cieszę się z waszych wizyt suuuuper :)
Już bliżej niż dalej :)
A powiedzcie mi, jak brzmi skrót stopnia dojrzałości łożyska bo ja nigdzie tego nie mam w wynikach od gina....

A powiedzcie mi, jak brzmi skrót stopnia dojrzałości łożyska bo ja nigdzie tego nie mam w wynikach od gina....
Ja nie miałam żadnych skrótów. Albi lekarz mi mówi ustnie albi porostu jest wpisane stopień dojrzałości I

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Zosia waży 1500g Wszystko wporządku
łożysko na ścianie przedniej
dojrzałość : 1
AFI 13,2 cm
czynność serca płodu 143 u/min
pepowina trójnaczyniowa
14563560_1088772344492682_4822469427699575278_n.jpg

Załączniki

• 14563560_1088772344492682_4822469427699575278_n.jpg
    14563560_1088772344492682_4822469427699575278_n.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 349
A wiesz ze nie wiem ? Ja mam na usg napisane po prostu lozysko 2 stopien

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Na ktg wszystko dobrze. Skurczy nie ma serduszko bije ślicznie bez wiekszych odchyleń na wykresie.

Córka jest dalej córką poprosilam o jeszcze jedno potwierdzenie bo sie zadreczam ze syn w rozowym bedzie chchodzil:D główka jak zawsze idzie o 1.5 tyg do przodu. Ale hak to ginpowiedzial wszystkie wartosci sa w normie i idzie na srodku wykresu. To samo waga. Chyba jako pierwsze przekroczylysmy 2kg. Dzis dokladnie 2040 g :D szyjka dalej zamknieta wiec mamy sie przestac denerwowac i spokojnie czekac na porod bo wszystko jest dobrze. Główką dalej na dole siedzi a to co czuje pod zebrami to jest moje brzuszko malutkie. Dzis widzialm jak na usg mierzyl brzus i dokładnie tam gdzie czuje ten ucisk :)

Super wieści. :happy: Ciekawa jestem ile mój będzie ważył w poniedziałek. :happy:

Zosia waży 1500g Wszystko wporządku
łożysko na ścianie przedniej
dojrzałość : 1
AFI 13,2 cm
czynność serca płodu 143 u/min
pepowina trójnaczyniowa Zobacz załącznik 776524
Super!

reklama
Do góry