reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
To po mojej wizycie tak: siedzialam chyba ze 40 minut w gabinecie a wczesnien z pol godziny u poloznej. Cisnienie 130/80, dosc wysokie -mam mierzyc codziennie lub jak sie gorzek poczuje (ból glowy, dusznosci, zawroty glowy,itd), mam skoerowanie na mocz czh nie ma bialka w moczu, mam liczyc ruchy bo malemu tetno spadlo ma 127 ud na minute, a mial zawsze 140 ale mam sie tym nie przejmowac, to jest jeszcze w normie.. szyjka bez zmian, ujscie tak jak bylo 0,5 cm rozwarcia, i tyle
Jak ciśnienie bede miala 140/90 to mam poczekac pol godziny i zmierzyć ponownie, i jak nie spadnie to mam jechac do szpitala
Jeszcze jakas onfekcja mo sie przyplatala, dostałam jakies takie globulki
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ciśnienie bede miala 140/90 to mam poczekac pol godziny i zmierzyć ponownie, i jak nie spadnie to mam jechac do szpitala
U mnie dziś wizyta gin. skierowana na mnie. Kolposkopia. Także.... szyjka ok, dysplazja jest spora. 11go paźdz. kładą mnie do szpitala na kilka dni, pobiorą wycinki pod kątem wiadomo jakiej choroby. Czuję i wiem, że będzie dobrze. Synek też to wytrzyma. Musi. Trzymajcie kciuki Kolejna wizyta w czwartek :/
Kochana, nie denerwuj się ciśnieniem, czasami fika. Ja na każdej wizycie mam ok 135/85, a w domu jest w normie sprawdzaj, kontroluj i staraj się wyciszać. Pomagają medytacje. Będzie dobrze. Ściskam.To po mojej wizycie tak: siedzialam chyba ze 40 minut w gabinecie a wczesnien z pol godziny u poloznej. Cisnienie 130/80, dosc wysokie -mam mierzyc codziennie lub jak sie gorzek poczuje (ból glowy, dusznosci, zawroty glowy,itd), mam skoerowanie na mocz czh nie ma bialka w moczu, mam liczyc ruchy bo malemu tetno spadlo ma 127 ud na minute, a mial zawsze 140 ale mam sie tym nie przejmowac, to jest jeszcze w normie.. szyjka bez zmian, ujscie tak jak bylo 0,5 cm rozwarcia, i tyle
Antiope
Dobrze, że chociaż rozwarcie się nie powiększyło.To po mojej wizycie tak: siedzialam chyba ze 40 minut w gabinecie a wczesnien z pol godziny u poloznej. Cisnienie 130/80, dosc wysokie -mam mierzyc codziennie lub jak sie gorzek poczuje (ból glowy, dusznosci, zawroty glowy,itd), mam skoerowanie na mocz czh nie ma bialka w moczu, mam liczyc ruchy bo malemu tetno spadlo ma 127 ud na minute, a mial zawsze 140 ale mam sie tym nie przejmowac, to jest jeszcze w normie.. szyjka bez zmian, ujscie tak jak bylo 0,5 cm rozwarcia, i tyle
A z tym ciśnieniem, to mam nadzieję, że nic poważnego. Ja na początku tej ciąży miałam u gin zawsze wysokie, a w domu wprost przeciwnie, raczej za niskie.
Trzymam kciukiU mnie dziś wizyta gin. skierowana na mnie. Kolposkopia. Także.... szyjka ok, dysplazja jest spora. 11go paźdz. kładą mnie do szpitala na kilka dni, pobiorą wycinki pod kątem wiadomo jakiej choroby. Czuję i wiem, że będzie dobrze. Synek też to wytrzyma. Musi. Trzymajcie kciuki Kolejna wizyta w czwartek :/
Tuiles
To po mojej wizycie tak: siedzialam chyba ze 40 minut w gabinecie a wczesnien z pol godziny u poloznej. Cisnienie 130/80, dosc wysokie -mam mierzyc codziennie lub jak sie gorzek poczuje (ból glowy, dusznosci, zawroty glowy,itd), mam skoerowanie na mocz czh nie ma bialka w moczu, mam liczyc ruchy bo malemu tetno spadlo ma 127 ud na minute, a mial zawsze 140 ale mam sie tym nie przejmowac, to jest jeszcze w normie.. szyjka bez zmian, ujscie tak jak bylo 0,5 cm rozwarcia, i tyle
Tetno Maluszka mogło być niższe, bo może sobie pospał po prostu wczesniej i dlatego. Jak fika to ma wtedy wyższe. A swoją drogą, jaki sposób na liczenie ruchów Ci podano?
Tuiles
U mnie dziś wizyta gin. skierowana na mnie. Kolposkopia. Także.... szyjka ok, dysplazja jest spora. 11go paźdz. kładą mnie do szpitala na kilka dni, pobiorą wycinki pod kątem wiadomo jakiej choroby. Czuję i wiem, że będzie dobrze. Synek też to wytrzyma. Musi. Trzymajcie kciuki Kolejna wizyta w czwartek :/
Kciuki zaciśnięte
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Powiedziala po prostu ze o porach kiedy zwykle sie rusza, to powinien sie ruszac.Tetno Maluszka mogło być niższe, bo może sobie pospał po prostu wczesniej i dlatego. Jak fika to ma wtedy wyższe. A swoją drogą, jaki sposób na liczenie ruchów Ci podano?
Kochane, ja cisnienie calutki czas do teraz miala. 90/50 i sama doktorka powiedziala ze 130/80 a 90/50 to niebo a ziemia i mam prawo sie wtedy zle czuc.. i mam tego pilnowac po prostu.