elifit
Moderatorka
Z pierwszego usg?27+6, bazuje na dacie z usg. Dziekuje za mile slowa, mam nadzieje, ze to tylko taki wybryk mojej szyjki i wszystko wroci do normy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pierwszego usg?27+6, bazuje na dacie z usg. Dziekuje za mile slowa, mam nadzieje, ze to tylko taki wybryk mojej szyjki i wszystko wroci do normy..
Zobacz załącznik 775634
Hej! Apolonia jest wierną kopią taty, waży 1580g w 29+4tc, ale większość wymiarów na 31tc. Wszystko na usg wyszło dobrze, ułożona główką w dół, łożysko z przodu wysoko, stopień dojrzałości 1. Wody w normie.
Magnez 3x2, luteina 2x1, tez biore juz od jakiegos czasutak jak dziewczyny piszą to żadna tragedia 3 cm szyjki, ja też mam coś koło tego, teraz to mi lekarka dzidzi nie mierzy na każdej wizycie ale w poprzedniej zawsze była mniejsza niż "norma" dla danego tygodnia i już pisałam kiedyś, że urodziła się 3,5 kg bez kilku gramów, w ierwszej ciąży jak mi się szybko skracała szyjka to jeszcze oprócz magnezu dużo luteiny brałam do 36 tyg a lekarka, mówiła, że nie ma co panikować póki rozwarcia nie ma i mniej do zejścia w trakcie porodu będzie w końcu przenosiłam i wywoływany poród miałam - mimo braku szyjki powodzenia i trzymam kciuki, żeby u Ciebie też nic złego się nie wydarzyło!!!
Boże... 31 sorki za pomyłkę!!!!!
Waga identyczna jak u nas na ostatniej wizycieSzybko pisze co po wizycie piatkowej
Glowka nisko
szyjka 2,5cm
Waga 1890g
Wymiary wszystkie na 32 lub 33tc takze rosnie roznomiernie
Lozysko scuana tylna stopien1
142uderz/min
Chyba tyle
Słuszna waga! GratkiSzybko pisze co po wizycie piatkowej
Glowka nisko
szyjka 2,5cm
Waga 1890g
Wymiary wszystkie na 32 lub 33tc takze rosnie roznomiernie