reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dzięki joshi. Dziś było echo serca. I wszystko super. No nie było się do czego przyczepić :)
Małemu nic nie odpadło i nadal jest chłopcem. Waży już 530 g :)
Happy :)))

f2w3yx8d53zjrig5.png
Gratulacje :-)

reklama
Dziewczyny, a wy w którym tc. robilyscie usg 4d? Ja mam wizytę na 25 sierpnia i to będzie 24 tc. Różnie piszą w necie, a tu widziałam, że wszystko dobrze było u was widać na zdjęciach.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a wy w którym tc. robilyscie usg 4d? Ja mam wizytę na 25 sierpnia i to będzie 24 tc. Różnie piszą w necie, a tu widziałam, że wszystko dobrze było u was widać na zdjęciach.

U mnie lekarz podczas kontrolnej wizyty pstryknął jedno zdjęcie w 4D. To był 21 tc. I super było wszystko widać, buzię, nosek, rączkę. Ale wiadomo, im dzidziuś starszy, tym wyraźniejsze wszystkie jego elementy :)

reklama

Ja mialam 22t3d ale maluch wedlug usg mial 23t0d wiec to juz 24 tydzien teoretycznie, i super usg wyszlo [emoji6] w jednych placowkach robia do 24 tc (23t6d dokladnie), a w innych do 22tc.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry