reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ja w kazdej ciazy jestem na insulinie a synek urodzil sie 3450 w 41 tyg więc do 5 kg mu daleko było. To nie insulina tuczy dzieci tylko wysokie cukry a insulina je obniża zeby do tego nie doszło. Mało tego nawet mala dawka insuliny przed snem wplywa na cukry w ciagu dnia, wyrownuje je. Wolę insulinę niż głodzenie sie.

Wiadomo, że nie insulina tuczy tylko cukry. Dlatego ja może aż przesadnie pilnuję pilnuję. Btw na myśl o insulinie i zastrzykach mam brrrr. Zbyt dużo już mam do opanowania w tej ciąży :( wystarczy.

Mam nadzieję, że u mnie obciążenie glukozą wyjdzie ok. Mam już skierowanie i pewnie będę się chciała wybrać jakoś w tym tygodniu, jak będę z kim miała zostawić dzieciaki.

Dzis 12 sierpnia 2016
wizytujące :ANIO0,LUCKY87

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maluszki.

12 sierpnia ( piatek) * 9.30 - Anio0
12 sierpnia ( piatek) *17,45 - Lucky87
16 sierpnia (wtorek) * 9.20 - Xxxizulqaxxx
16 sierpnia ( wtorek) - Didi133
16 sierpnia ( wtorek ) - K8sad
17 sierpnia ( środa) * - Pajuinka
18 sierpnia ( czwartek) * usg- Pola.
22 sierpnia (poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
22 sierpnia (poniedzialek)*15.30 - Lenam77
22 sierpnia ( poniedzialek)*19.39 - Lenam77
24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
24 sierpnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 - K8sad
26 sierpnia ( piatek) *9.30 - Kalana
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
29 sierpnia ( poniedziałek) * -17.30 Bonusowa
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983
30 sierpnia ( wtorek) *12.10 - Zuzanna8704
31 sierpnia ( sroda) - Pola.
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
5 wrzesnia ( poniedzialek) * 18.00 - Madzia.Ch.1995
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam pytanko :-) ile tak na początek kupujecie ubranek bo tak się właśnie zastanawiam :-?
Gdyby było jedno dziecko to kilka. Tak do szpitala i trochę po. Zawsze można dokupić a dzieci szybko rosną. Ja mam 2 i teraz to jestem ogłupiała. Nie wiem jakie się urodzi i ile będą miały. Boję się kupić za małe lub za duże :( Mąż się śmieje że jak urodze to nawet w nocy pojedzie do Tesco i kupi :) tylko oprac kiedy?

Patrzę na listę i widzę że coraz bliżej moja wizyta. :) zobaczymy co będzie :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny gratuluję dzieciaczkow :)
A dzisiejsze wizyty jak?

Ja wuszl od dentysty, tak się męczył z czyszczeniem kanałów że ręką trzepał na boki. Pół twarzy mam scierpniete i gorzko w ustach, ale żyje.

Piszcie piszcie jak po wizytach ;)

Do góry