reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Gratulacje pozytywnych wiesci dziewczyny :) ciesze sie ze wszystko dobrze u maluszków:)

Ja jeszcze dwa tyg do wizyty muszę wytrzymać:D

Dziewczyny właśnie dostałam ciekawego maila - moze was zainteresuje?

Witamy serdecznie,

Dziękujemy za złożenie zamówienia w naszym sklepie PieknaMAMA.pl. Tym razem informacja o małej innowacji, która się pojawi niedługo w ofercie. Poszukujemy chętnych rodziców do przygotowania zupełnie nowego produktu:

WYDRUK DZIDZIUSIA z BRZUSZKA na DRUKARCE 3D - z pliku USG

W tym celu poszukujemy chętnych rodziców, którzy prześlą nam pliki ze swojego badania USG 3D, z których moglibyśmy wykonać testowe wydruki.

Ponieważ będą to wydruki testowe, możemy obiecać taki wydruk zupełnie gratis. Potrzebujemy wykonać kilkadziesiąt testów z różnych aparatów USG. Nie wiemy jak będzie wyglądała jakość plików przesyłanych z różnych pracowni USG, dlatego przeprowadzamy darmowy test i szukamy chętnych rodziców, którzy chcą zobaczyć swojego dzidzusia wcześniej.

Aby skorzystać z możliwości testowego wydruku 3D należy (najlepiej wychodzi wydruk z badania po 5 miesiącu ciąży):

1. w czasie badania USG poprosić lekarza aby wykonywał badanie USG 3D bardzo powoli i dokładnie
2. plik z badania należy zapisać na pendrive
3. plik z badania należy następnie przesłać mailem na nasz adres biuro@pieknamama.pl

Po kilku dniach będziemy wiedzieli jak wyszedł wydruk o czym szybko poinformujemy.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół PieknaMaMa.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny właśnie dostałam ciekawego maila - moze was zainteresuje?

Witamy serdecznie,

Dziękujemy za złożenie zamówienia w naszym sklepie PieknaMAMA.pl. Tym razem informacja o małej innowacji, która się pojawi niedługo w ofercie. Poszukujemy chętnych rodziców do przygotowania zupełnie nowego produktu:

WYDRUK DZIDZIUSIA z BRZUSZKA na DRUKARCE 3D - z pliku USG

W tym celu poszukujemy chętnych rodziców, którzy prześlą nam pliki ze swojego badania USG 3D, z których moglibyśmy wykonać testowe wydruki.

Ponieważ będą to wydruki testowe, możemy obiecać taki wydruk zupełnie gratis. Potrzebujemy wykonać kilkadziesiąt testów z różnych aparatów USG. Nie wiemy jak będzie wyglądała jakość plików przesyłanych z różnych pracowni USG, dlatego przeprowadzamy darmowy test i szukamy chętnych rodziców, którzy chcą zobaczyć swojego dzidzusia wcześniej.

Aby skorzystać z możliwości testowego wydruku 3D należy (najlepiej wychodzi wydruk z badania po 5 miesiącu ciąży):

1. w czasie badania USG poprosić lekarza aby wykonywał badanie USG 3D bardzo powoli i dokładnie
2. plik z badania należy zapisać na pendrive
3. plik z badania należy następnie przesłać mailem na nasz adres biuro@pieknamama.pl

Po kilku dniach będziemy wiedzieli jak wyszedł wydruk o czym szybko poinformujemy.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół PieknaMaMa.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym i może skorzystała, ale nie wiem, czy zdjęcia które mam będą się nadawać...

reklama
Do góry