Super ciesze sie razem z toba !Hejj ja tez juz po badaniu Synek waży 458g Wszystko wydaje sie byc wporządku Jestem happyyyyy
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ciesze sie razem z toba !Hejj ja tez juz po badaniu Synek waży 458g Wszystko wydaje sie byc wporządku Jestem happyyyyy
Ja dostalam super zdjecie 3d, ale takie rzeźby mnie przerażaja To nie dla mnie ;D
Ja bym i może skorzystała, ale nie wiem, czy zdjęcia które mam będą się nadawać...Dziewczyny właśnie dostałam ciekawego maila - moze was zainteresuje?
Witamy serdecznie,
Dziękujemy za złożenie zamówienia w naszym sklepie PieknaMAMA.pl. Tym razem informacja o małej innowacji, która się pojawi niedługo w ofercie. Poszukujemy chętnych rodziców do przygotowania zupełnie nowego produktu:
WYDRUK DZIDZIUSIA z BRZUSZKA na DRUKARCE 3D - z pliku USG
W tym celu poszukujemy chętnych rodziców, którzy prześlą nam pliki ze swojego badania USG 3D, z których moglibyśmy wykonać testowe wydruki.
Ponieważ będą to wydruki testowe, możemy obiecać taki wydruk zupełnie gratis. Potrzebujemy wykonać kilkadziesiąt testów z różnych aparatów USG. Nie wiemy jak będzie wyglądała jakość plików przesyłanych z różnych pracowni USG, dlatego przeprowadzamy darmowy test i szukamy chętnych rodziców, którzy chcą zobaczyć swojego dzidzusia wcześniej.
Aby skorzystać z możliwości testowego wydruku 3D należy (najlepiej wychodzi wydruk z badania po 5 miesiącu ciąży):
1. w czasie badania USG poprosić lekarza aby wykonywał badanie USG 3D bardzo powoli i dokładnie
2. plik z badania należy zapisać na pendrive
3. plik z badania należy następnie przesłać mailem na nasz adres biuro@pieknamama.pl
Po kilku dniach będziemy wiedzieli jak wyszedł wydruk o czym szybko poinformujemy.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół PieknaMaMa.pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym i może skorzystała, ale nie wiem, czy zdjęcia które mam będą się nadawać...