reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Joshi gratulacje Lenki ! tak myślałam ze bedziesz miec dziewczynkę
A co do zabiegu to ja bym sie raczej zdecydowala.. Za duże ryzyko.
Gabinia duży chlopczyk, gratulacje !!
Darika gratuluje tez mam jeden filmik z USG i na prawdę fajna pamiatka
A co do zabiegu to ja bym sie raczej zdecydowala.. Za duże ryzyko.
Gabinia duży chlopczyk, gratulacje !!
Darika gratuluje tez mam jeden filmik z USG i na prawdę fajna pamiatka
U mnie norma, więc jestem spokojna. Ufam lekarzowi każdy maluch rozwija się w swoim tempie.Mój Bąbel tyle ważył w 21+0. A dwa tygodnie później już 500g. Myślę, że to zależy też od lekarza i sprzętu, którym dziecię jest badane[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Też coś takiego kiedyś usłyszałam. Pogryzl mnie pies na ulicy. Byłam w 3 miesiącu ciąży. Lekarz powiedział, że szczepić mnie będą. Ja na to czy to zaszkodzi dziecku a on, że mam wybór "Ja i dziecko" albo "Ja" bo nie ma szczepionek dla kobiet ciężarnych. Zatkało mnie. Wybrałam szczepienie. Całe szczęście urodziłam zdrowego dużego syna. Nic mu nie jest.Dzieki kochane.
Moj jak uslyszal slowa lekarza " lepiej nie miec wiecej dzieci I zrobic to swiadomie , niz zabrac jedyna matke trojke istniejacych." To powiedzial ze mam sie zdecydowac na zabieg przy cc bo inaczej on sobie nigdy nie wybaczy gdyby mnie zabraklo. I ze przeciez juz nawet nie planujemy dzieci. zebysmy dziekowali Bogu za te dzieci które mamy I nie kusili losu.bo zycie jest cholernie przewrotne.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A kuli mnie 4 razy ale nie w brzuch a w przedramie.
Ale duży!!!!! Gratulujęja po wizycie ...
UWAGA....
maly waży 760 g ;0
i obrócił sie dupka na dół ))
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
normy normami... a ja swoje dzieci rodze po wyzej 4 kg wiec dla mnie bylo do przewidzenia ze dziecko bedzie duże; ) tym bardziej ze tatuś tez do małych nie należy. a i to "ważenie " to taki poc na wodę bo u mnie przed porodem syna zwazyli usg i mowili ze 3,500 a urodzilo sie 4100 ) na porodowce od razu mowilam ze wiekszy bo ciezko sie rodzi
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Gratuluje wizyt [emoji6]
ja juz we wtorek, wiec szybko zleci [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja juz we wtorek, wiec szybko zleci [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
cytrusowa85
normy normami... a i to "ważenie " to taki poc na wodę
Dla mnie to szacunki a nie pic na wode. Dobru gin nie pomyli sie z waga o kg. Jest to Srednia tydzien w Ta czy w Ta to standardowa toleracja. Licza sie tez przyrosty. Ja musze kontrolowac cukry I tez wage malucha orientacyjnie.
Lenam dobra masz wage malucha. Ty chyba solidnie kontrolujesz Te cukry. Brawo. U mnie to roznie staram sie
Kochana, ja mam fiksum dyrdum z cukrami, rano zawsze ok 85, po posiłkach ok 100. mierzè 4 razy dziennie, a jak mnie coś niepokoi to i 5. Zero cukru, słodkości itd. Niech chciałabym skończyć na insulinie z dzieckiem 5kg taki straszak ze mnie.Dla mnie to szacunki a nie pic na wode. Dobru gin nie pomyli sie z waga o kg. Jest to Srednia tydzien w Ta czy w Ta to standardowa toleracja. Licza sie tez przyrosty. Ja musze kontrolowac cukry I tez wage malucha orientacyjnie.
Lenam dobra masz wage malucha. Ty chyba solidnie kontrolujesz Te cukry. Brawo. U mnie to roznie staram sie
aneta_ck
Ja w kazdej ciazy jestem na insulinie a synek urodzil sie 3450 w 41 tyg więc do 5 kg mu daleko było. To nie insulina tuczy dzieci tylko wysokie cukry a insulina je obniża zeby do tego nie doszło. Mało tego nawet mala dawka insuliny przed snem wplywa na cukry w ciagu dnia, wyrownuje je. Wolę insulinę niż głodzenie sie.Kochana, ja mam fiksum dyrdum z cukrami, rano zawsze ok 85, po posiłkach ok 100. mierzè 4 razy dziennie, a jak mnie coś niepokoi to i 5. Zero cukru, słodkości itd. Niech chciałabym skończyć na insulinie z dzieckiem 5kg taki straszak ze mnie.
reklama
cytrusowa85
Ja tez. Ale co zronic jak mnie gin do poradni nie wyslal kazal sie pilniwac samemu. Granicy nie przekroczylam