reklama
Super jaki juz duzy .ja po wizycie ...
UWAGA....
maly waży 760 g ;0
i obrócił sie dupka na dół ))
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Daarikaa
Fanka BB :)
hej! Gabinia woow jaki duzy chłopak, gratuluje!
Ja tez już po wizycie, jestem mega zadowolona, weszłam do gabinetu o 15 a wyszłam po 16 i caly czas pokazywal nam maluszka <3 mąż zapytal czy może nagrywać i lekarz pozwolil. Mamy godzinne nagranie naszego synusia Malec wazy 473g równo 22tydzien, wszystkie parametry w normie. termin porodu 14 grudzień. Cudny dziś dzień
Ja tez już po wizycie, jestem mega zadowolona, weszłam do gabinetu o 15 a wyszłam po 16 i caly czas pokazywal nam maluszka <3 mąż zapytal czy może nagrywać i lekarz pozwolil. Mamy godzinne nagranie naszego synusia Malec wazy 473g równo 22tydzien, wszystkie parametry w normie. termin porodu 14 grudzień. Cudny dziś dzień
Gratulacje. Same cudne wiesci.Kurcze super pomysl zeby tatus nagrywal.i bardzo fajny lekarz. Bo niektorzy sie nie godza na to. Pamiatka bedzie. My mamy filmiki z trzech usg 3d z Filipem. Musze je gdzies odkopac I powspominac.hej! Gabinia woow jaki duzy chłopak, gratuluje!
Nonkatoja
Gratuluję, super wieści[emoji4]hej! Gabinia woow jaki duzy chłopak, gratuluje!
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Mój też nagrywałGratulacje. Same cudne wiesci.Kurcze super pomysl zeby tatus nagrywal.i bardzo fajny lekarz. Bo niektorzy sie nie godza na to. Pamiatka bedzie. My mamy filmiki z trzech usg 3d z Filipem. Musze je gdzies odkopac I powspominac.
Gratki Daarika wizyty!
kalana
Właśnie jak to jest z tymi normami :-) mój maluszek w 21 tygodniu ważył 400 gr :-)
Znalazłam normyWłaśnie jak to jest z tymi normami :-) mój maluszek w 21 tygodniu ważył 400 gr :-)
Link do: Masa płodu i jego wielkość w poszczególnych tygodniach ciąży - tabela - Rodzina - Ciąża - Polki.pl
reklama
Nonkatoja
Mój Bąbel tyle ważył w 21+0. A dwa tygodnie później już 500g. Myślę, że to zależy też od lekarza i sprzętu, którym dziecię jest badane[emoji4]Właśnie, właśnie, ma ktoś wagowe normy? Mój Jaś Mieszko ważył 22+4 395gr. Może zbyt na cukry uważam? Chociaż lekarze mówią, że jest ok, w normie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom