reklama
Daarikaa
Fanka BB :)
odebrałam wyniki krwi i moczu nawet nie jest zle, oznaczyłam sobie magnez przez te moje skurcze i wyszedł w normie hmmm to nie wiem dla
czego mnie tak blokuje :/ i mam podwyższony cholesterol a jem prawie same warzywa i mam na minusie na razie ponad 8kg ....
czego mnie tak blokuje :/ i mam podwyższony cholesterol a jem prawie same warzywa i mam na minusie na razie ponad 8kg ....
Nonkatoja
Trzymam kciuki za wizytujace dziś i czekam na wieści
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Tuiles
odebrałam wyniki krwi i moczu nawet nie jest zle, oznaczyłam sobie magnez przez te moje skurcze i wyszedł w normie hmmm to nie wiem dla
O kurcze, to niesamowity spadek! Ja też wcinam niemal same warzywa i owoce, bo do mięsa mam wstręt, ale i 3,5 kg do przodu. A normy magnezu są takie same dla Kowalskiego co dla ciężarnej?
Daarikaa
tuiles u mnie taki spadek bo po pierwsze ma z czego spadac a po drugie prawie do tej pory meczyly mnie mdlosci raz lżejsze, raz mocniejsze ale były, a na widok jedzenia miałam wstręt, wciskalam w sibie na sile, wiec skoro wciskalam na sile to wolalamwciskac cos zdrowego u mnie ciaza jak na razie okazala się najskuteczniejsza dieta haha ale wiem ze teraz będzie już tendencja wzrostowa byle nie za bardzo
reklama