reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Hajmal bardzo mi przykro straszne straszne nie mogę sobie nawet wyobrazić co czujesz!!! I pamiętam ze pisalas ze tyle dzieci ci sie w rodzinie niedawno urodzilo i jak teraz będziesz na te maluszki patrzeć bez żalu straszne

Madzia gratki

Ja wypilam glukozę obrzydliwa slodka max i do tego CIEPLa byla no ze dwa razy mnie pociagnelo!!!! I NiC nie można dodawać żadne CYTRYNKI!!!!

reklama
Witajcie, 1 lipca zostałam lipcową mamą mojego synka Adasia urodził sie w 16 tygodniu był za mały :( by żyć. Nie miałam żadnych wcześniejszych objawów zagrożonej ciąży plamien, złych wyników itd ciaza idealna. W ciagu 2 godzin odeszły mi wody a Adaś urodził sie po 4 następnych. Mamy uważajcie na swoje dzieci
Bardzo mi przykro :sad:

Bylam na wizycie dzis :) maluszek dalej jest chlopczykiem :) ma 240 gram :). Wszystko jest w porządku, rośnie prawidłowo, mam skierowanie na połówkowe, jutro będę dzwonić i sie umawiać :) hmm ma okolo 17 cm ;) no i ogólnie najważniejsze ze widziałam w końcu tego siusiaka miedzy nogami ;);) mąż jest wniebowzięty :)
Gratulacje. Super wieści.
Hajmal bardzo mi przykro straszne straszne nie mogę sobie nawet wyobrazić co czujesz!!! I pamiętam ze pisalas ze tyle dzieci ci sie w rodzinie niedawno urodzilo i jak teraz będziesz na te maluszki patrzeć bez żalu straszne

Madzia gratki

Ja wypilam glukozę obrzydliwa slodka max i do tego CIEPLa byla no ze dwa razy mnie pociagnelo!!!! I NiC nie można dodawać żadne CYTRYNKI!!!!
Co tak wcześnie ta glukoza? Moja gin mi mówiła, że glukozę będziemy robić między 24 a 28 tc dopiero.

hajmal bardzo mi przykro, moooocno przytulam!!!

Madzia 1995 gratuluje

Kindzia ale masz już to za sobą ;) u mnie dopiero jakos w 24 będziemy robic

Kochana wiem co czujesz.
Ale najważniejsze tak jak piszesz, ważne że zdrowy. I jaki duży. Brawo.
Jak ci będzie przykro to pomyśl o mnie albo o k8sad naszej z bliźniakami.
My to już mamy prawie drużynę piłkarska [emoji23]
Dokładnie. Ja będę miała 4 chłopców plus męża.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, 1 lipca zostałam lipcową mamą mojego synka Adasia urodził sie w 16 tygodniu był za mały :( by żyć. Nie miałam żadnych wcześniejszych objawów zagrożonej ciąży plamien, złych wyników itd ciaza idealna. W ciagu 2 godzin odeszły mi wody a Adaś urodził sie po 4 następnych. Mamy uważajcie na swoje dzieci

Hajmal strasznie mi przykro :-(

Do góry