reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Hajmal bardzo mi przykro straszne straszne nie mogę sobie nawet wyobrazić co czujesz!!! I pamiętam ze pisalas ze tyle dzieci ci sie w rodzinie niedawno urodzilo i jak teraz będziesz na te maluszki patrzeć bez żalu straszne

Madzia gratki

Ja wypilam glukozę obrzydliwa slodka max i do tego CIEPLa byla no ze dwa razy mnie pociagnelo!!!! I NiC nie można dodawać żadne CYTRYNKI!!!!

reklama
Witajcie, 1 lipca zostałam lipcową mamą mojego synka Adasia urodził sie w 16 tygodniu był za mały :( by żyć. Nie miałam żadnych wcześniejszych objawów zagrożonej ciąży plamien, złych wyników itd ciaza idealna. W ciagu 2 godzin odeszły mi wody a Adaś urodził sie po 4 następnych. Mamy uważajcie na swoje dzieci
Bardzo mi przykro :sad:

Bylam na wizycie dzis :) maluszek dalej jest chlopczykiem :) ma 240 gram :). Wszystko jest w porządku, rośnie prawidłowo, mam skierowanie na połówkowe, jutro będę dzwonić i sie umawiać :) hmm ma okolo 17 cm ;) no i ogólnie najważniejsze ze widziałam w końcu tego siusiaka miedzy nogami ;);) mąż jest wniebowzięty :)
Gratulacje. Super wieści.
Hajmal bardzo mi przykro straszne straszne nie mogę sobie nawet wyobrazić co czujesz!!! I pamiętam ze pisalas ze tyle dzieci ci sie w rodzinie niedawno urodzilo i jak teraz będziesz na te maluszki patrzeć bez żalu straszne

Madzia gratki

Ja wypilam glukozę obrzydliwa slodka max i do tego CIEPLa byla no ze dwa razy mnie pociagnelo!!!! I NiC nie można dodawać żadne CYTRYNKI!!!!
Co tak wcześnie ta glukoza? Moja gin mi mówiła, że glukozę będziemy robić między 24 a 28 tc dopiero.

hajmal bardzo mi przykro, moooocno przytulam!!!

Madzia 1995 gratuluje

Kindzia ale masz już to za sobą ;) u mnie dopiero jakos w 24 będziemy robic

Kochana wiem co czujesz.
Ale najważniejsze tak jak piszesz, ważne że zdrowy. I jaki duży. Brawo.
Jak ci będzie przykro to pomyśl o mnie albo o k8sad naszej z bliźniakami.
My to już mamy prawie drużynę piłkarska [emoji23]
Dokładnie. Ja będę miała 4 chłopców plus męża.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, 1 lipca zostałam lipcową mamą mojego synka Adasia urodził sie w 16 tygodniu był za mały :( by żyć. Nie miałam żadnych wcześniejszych objawów zagrożonej ciąży plamien, złych wyników itd ciaza idealna. W ciagu 2 godzin odeszły mi wody a Adaś urodził sie po 4 następnych. Mamy uważajcie na swoje dzieci

Hajmal strasznie mi przykro :-(

Do góry