reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dziewczyny dzieki za kciuki.
Juz po wizycie. Dzieci zdrowe. Rosną i sa w dobrym wieku. Czyli 17 tyg.
1467290287-1d1mld.jpeg

Sa ułożone tak:
1467290343-1d1mld.jpeg

I wyglądają tak:
1467290387-1d1mld.jpeg

I uwaga: jednak sa dwujajowe, dwuowodniowe.
A na koniec trochę smutna wiadomość: będzie dwóch panów. Nikt nie chce mi uwierzyć. Mąż trochę zawiedziony ale sie cieszy. A mi się chce płakać. 4 małych łobuzow. :(

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1467290287-1d1mld.jpeg

Sa ułożone tak:
1467290343-1d1mld.jpeg

I wyglądają tak:
1467290387-1d1mld.jpeg

A na koniec trochę smutna wiadomość: będzie dwóch panów. Nikt nie chce mi uwierzyć. Mąż trochę zawiedziony ale sie cieszy. A mi się chce płakać. 4 małych łobuzow. :(

O matko... ale będziesz miała gromadkę Panów:) Będziesz Królową domu:) super, że maleństwa zdrowe[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

1467290287-1d1mld.jpeg

Sa ułożone tak:
1467290343-1d1mld.jpeg

I wyglądają tak:
1467290387-1d1mld.jpeg

Gratulacje. Najważniejsze że maleństwa się zdrowo rozwijają!
Będziesz noszona na rękach jako jedyna kobieta w domu [emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

K8sad rozumiem twoje rozczarowanie. Ale mam nadzieje ze minie. Wazne ze zdrowe dzieciaczki. Królowa jest tylko jedna jak to mawia moja koleżanka, mama 3 synów :) Mam niesmiale przeczucie pomimo wszystkiemu na córkę i bardzo bym chciała ją mieć. Ale jak będzie synek to tez będę kochać i świata poza nim nie widzieć . Dlatego jeszcze 26 dni przed kolejnym USG marzeń i nadziei o dziewczynce, ale przede wszystkim o zdrowym dzieciątko...

1467290287-1d1mld.jpeg

Sa ułożone tak:
1467290343-1d1mld.jpeg

I wyglądają tak:
1467290387-1d1mld.jpeg

Super, że z maluszkami wszystko ok, bo to najważniejsze.
A że chłopcy...no to będziesz miała niezłą gromadkę facetów w domu. A z tą płcią, to już pewne, czy tylko takie powiedzmy wysoce prawdopodobne?

jestem szczesliwa biochemia w pappa wyszla prawidlowa dziecko powinno byc zdrowe . jestem szczesliwa

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratulacje. :happy:

reklama
Miałam dziś miły poranek. Byłam na pobraniu krwi - tym razem na nfz. Przekierowali mnie do gabinetu bez kolejki! W kolejce jakieś 30 osób, nikt nie miał pretensji.

Pielęgniarka pobrała krew bezboleśnie, z troską zapytała jak się czuję, a wychodząc musiałam obiecać, że zjem kanapkę i odpocznę kilka minut zanim wyjdę z przychodni. Wow! :) życzę nam każdego dnia tak miłego traktowania.

Do góry