reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dziewczyny dzieki za kciuki.
Juz po wizycie. Dzieci zdrowe. Rosną i sa w dobrym wieku. Czyli 17 tyg.
1467290287-1d1mld.jpeg

Sa ułożone tak:
1467290343-1d1mld.jpeg

I wyglądają tak:
1467290387-1d1mld.jpeg

I uwaga: jednak sa dwujajowe, dwuowodniowe.
A na koniec trochę smutna wiadomość: będzie dwóch panów. Nikt nie chce mi uwierzyć. Mąż trochę zawiedziony ale sie cieszy. A mi się chce płakać. 4 małych łobuzow. :(

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czuję ,że tez bd miala znów synka. Powiem tak. . . sama mialam problemy z zajsciem i wiem jak to jest ... Moja znajoma leczy się i co miesiąc płacze jak widzi negatywny test. Więc dziękuj Bogu,że są dzieci nie ważne czy syn czy córka nosisz w sobie zycie za ktore inni oddaliby wszystko co mają.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To trzeba się już teraz było samej upomnieć. Dla lekarza to nie jest najistotniejsza informacja :happy:

Chyba by jeszcze nie zobaczyła i moze dlatego też lepiej zaczekać ten miesiąc i mieć większą pewność co do płci (choć wiem, że tak naprawdę nigdy nie ma stuprocentowej)też próbowałam coś tam dojrzeć, ale nie udało się. Zaczekam, jakoś dam radę ;)

k8sad a ja Ci pisac nie bede ze mass cieszysc sie ze zdrowe I ze nie kazdy moze miec dzieci Bo Wiem ze to wiesz.
Na pewno chcialas odmiany po dwoch synkach I marzylas o corci chociaz jednej
Masz prawo I to normalne ze Ci smutno
Wiedz ze ten Stan mija.
A ze chlopcy Sa superowi to sama wiesz najlepiej Bo masz 2

Miałam dziś miły poranek. Byłam na pobraniu krwi - tym razem na nfz. Przekierowali mnie do gabinetu bez kolejki! W kolejce jakieś 30 osób, nikt nie miał pretensji.

Pielęgniarka pobrała krew bezboleśnie, z troską zapytała jak się czuję, a wychodząc musiałam obiecać, że zjem kanapkę i odpocznę kilka minut zanim wyjdę z przychodni. Wow! :) życzę nam każdego dnia tak miłego traktowania.
Nie wiem jak u was ale mnie wszyscy przepuszczają :) miło.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
k&sad rozumiem twoje rozczarowanie, pewnie rodzina też liczyła na dziewczynki i Ci tego życzyli. U mnie tak samo.

Ja czuję że jest dziewucha, ale pewność będę miała w poniedziałek. I też będę rozczarowana jak będzie chlopiec nie ukrywam. Rodzina także będzie załamana.
Ale jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo chłopca, takie geny od strony mojego meza.
Trudno. Będę kochać tak samo mocno, chłopaki są fajne, sama mam synka. Przynajmniej będzie fajny kompan do zabawy.
Szkoda że nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli.
Staraliśmy się o dziewczynke też. Sex 4 i 2 dni przed owulacją. I te dwa dni też chyba zaważyły o chłopaku. Zobaczymy.

Teraz musisz się z tym oswoić. Będzie dobrze, zobaczysz.

Do góry