reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

W pl też miałam problemy z przelknieciem glukozy.
Tutaj ponoć w de dają to jakoś w formie smacznej oranzadki. [emoji23][emoji18][emoji18]. Ale coś mi się w to wierzyć nie chce. choć to mi opowiadała znajoma z de co rodziła tutaj w maju, w sumie niewiem po co miałaby mnie bajerowac.
Się niedługo przekonam sama [emoji23]

h4zpgov3o3h14ll7.png
Joshi ja zawsze pije taki fajny soczek porzeczkowo winogronowy. Niezle smakuje. Nie znam ty czegos takiegi jak glukoza rozrabiana w wodzie ;)

Mojeboje gratki udanej wizyty. Ja mam polowkowe za 4 tyg.

Kindzia powodzenia na badaniu. Mam nadzieję ze dobre wyniki bedziesz miala

reklama
Dzieki Aneta. Ale na to badanie to wybiore sie gdzies za 2tygodnie
musze sie nastroic Bo zle je znosze. Po raz nie daje rady tego wypic ciagnie mnie na wymioty po dwa mdleje Bo 2h na czczo to za dlugo dla mnie po pobraniu krwi po trzy mam zle zyly ktore pekaja potrafi mi 3)4 razy sie wkuwać , po cztery glukoza zawsze wycgodzi mi na granicy I musze robic 75 potem.
No I stad wychodzi ze dzieci duze potem rodze
No nie lubię tego badaniami

już nie mogę doczekać się piątkowej wizyty, dwiem się kto tam w brzuchu siedzi ( mam taka nadzieje) ;-) ;)

ktoś jeszcze wizytuje w piątek?

Dziewczyny do glukozy można sobie dodać cytrynę, ja w pierwszej ciąży tak zrobiłam i było znośne, a na pewno lepsze niż bez cytryny

No to wychodzi na to, że mimo że termin mam w 1 połowie grudnia to chyba jako jedna z ostatnich poznam płeć;) Bo dopiero na połówkowym, które będę robić 30 lipca.

reklama
No to wychodzi na to, że mimo że termin mam w 1 połowie grudnia to chyba jako jedna z ostatnich poznam płeć;) Bo dopiero na połówkowym, które będę robić 30 lipca.
U mnie połówkowe na sierpień wypada, ale nie dam rady wytrzymać i w połowie lipca idę zerknąć [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry