reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
No właśnie ja nie lubię gorzkiej czekolady, a tu ostatnio musiałam taką zjeść, bo taką miałam ochotę. Chyba organizm domaga się magnezu[emoji6]No to jak skurcze to magnez, magnez, magnez. Albo gorzka czekolada. Albo i to i to
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Aneta gratulacje córci pięknie sie smieje
cytrusowa85
Ja tez po wizycie . W 3tygodnie kilogram wiecej mam! Badania w miare ok. Mam skierowamie na GluKOZE! OJ musze sie nastawic nieznosze
Super wieści. Gratulacje udanej wizyty.Ja po wizycie. U mnie wszystko OK, nie było USG ale przez chwilkę posłuchał serduszka - wychodzi tętno ok 150. Cisnienie mi zbadał, wyszło bardzo niskie 95/65 a mierzył na stojąco no i z biegu prawie weszłam do niego. Mam brać magnez bo mnie czasem skurcze w nogach łapią.
Za 3-5 tygodni do zrobienia USG połówkowe.
W pl też miałam problemy z przelknieciem glukozy.Ja tez po wizycie . W 3tygodnie kilogram wiecej mam! Badania w miare ok. Mam skierowamie na GluKOZE! OJ musze sie nastawic nieznosze
Tutaj ponoć w de dają to jakoś w formie smacznej oranzadki. [emoji23][emoji18][emoji18]. Ale coś mi się w to wierzyć nie chce. choć to mi opowiadała znajoma z de co rodziła tutaj w maju, w sumie niewiem po co miałaby mnie bajerowac.
Się niedługo przekonam sama [emoji23]
cytrusowa85
Kazda je bedzie miala Tuiles. Jest obrxydliwie niedobre. Nie wiem po co dal mi na juz Bo po 24tc sie robi tak mi sie wydawalo
Joshi no nie badz taka wyslij Ta oranzadke
Joshi no nie badz taka wyslij Ta oranzadke
reklama
Antiope
Jeszcze masz czas, bo to w 20-którymś tygodniu się robi. I wcale nie jest takie obrzydliwe, mnie ta glukoza nawet smakowałaA to jest jakieś badanie z obciążeniem, że coś tam łykacie? Ja nie miałam takiego badania... a powinnam? Czy to dopiero w którymś tyg się robi?