reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ani0 super ze się odezwalas. Gratuluje max spelnionego życzenia!!!!!! Zosia będzie coreczka tatusia no tak sie dzieje potem[emoji173]

milenka oby dalsze badania byly jyz tylko w normie!!!! Kciuku za to mocne ja w to wierze. A masz juz dzieciaki w domy?

Kto dzisiaj wizytuje?
nie nie mam mialam dwa poronienia 2014i2015
dzis zrobilam te z krwi i mam dzwonic pytac kiedy bedzie wynik

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

O jaaaa, 150 g to dużo. A ile ma Zosia tygodni wg USG? Zgodnie z paseczkiem?
No i gratuluję córy!!!!
Właśnie się śmiejemy, że nam gigant rośnie ;) wychodzi równo z usg. Mogłabym pomyśleć, że to pomyłka jakaś, ale w zeszły czwartek mi obliczył wagę na ok. 130g. Mały klopsik, ha ha ;D a tak na poważnie, to wszędzie mówią, że teraz każde dziecko swoim tempem idzie, by pod koniec znowu wyrównać do 'norm' ;)

Właśnie się śmiejemy, że nam gigant rośnie ;) wychodzi równo z usg. Mogłabym pomyśleć, że to pomyłka jakaś, ale w zeszły czwartek mi obliczył wagę na ok. 130g. Mały klopsik, ha ha ;D a tak na poważnie, to wszędzie mówią, że teraz każde dziecko swoim tempem idzie, by pod koniec znowu wyrównać do 'norm' ;)

Wow, no to faktycznie duża dzidzia. Mój maluch w 15+3 ważył o połowę mniej ;)

Hej. Ania gratuluję córy. Milena 3mam kciuki oby się okazało ze źle zmierzone NT. Napewno malutkie będzie zdrowe. Ja po Usg genetycznym.NT 1.1. Moja fasolka to już duża dzidzia. CRL 7.3 cm itd. Łożysko na przedniej scianie. Wygląda ze wszystko ok. Wyprzedza termin z okresu 4 dni. Według usg termin na 24 grudnia. Niektóre z was widzę mają umiejętność powiedzieć czy to on czy ona. Moja doktor jest powściągliwa 2016-06-23 15.41.10.jpg

Załączniki

• 2016-06-23 15.41.10.jpg
    2016-06-23 15.41.10.jpg
    189 KB · Wyświetleń: 97
Hej. Ania gratuluję córy. Milena 3mam kciuki oby się okazało ze źle zmierzone NT. Napewno malutkie będzie zdrowe. Ja po Usg genetycznym.NT 1.1. Moja fasolka to już duża dzidzia. CRL 7.3 cm itd. Łożysko na przedniej scianie. Wygląda ze wszystko ok. Wyprzedza termin z okresu 4 dni. Według usg termin na 24 grudnia. Niektóre z was widzę mają umiejętność powiedzieć czy to on czy ona. Moja doktor jest powściągliwa Zobacz załącznik 761284
Gratuluję udanej wizyty. Jak dla mnie chłopiec.

reklama
Do góry