reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dziewczyny, a tutaj w ogóle coś widać, :D próbowałam wypatrzyć tego nuba, ale chyb coś mi nie wyszło...
WP_20160525_16_15_37_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160525_16_15_37_Pro.jpg
    WP_20160525_16_15_37_Pro.jpg
    887,4 KB · Wyświetleń: 475
Dzięki Dziewczyny! Mam tych fot chyba z 30. Lekarz sie tak usmial z nub'owej teorii ale prawda jest taka,że ja pierwsza powiedzialam,że widzę damskiego nuba a on na koniec powiedział,że on widzi pipke a u nich w 95% się potwierdza :)))) bardzo fajna klinikę trafiłam i boskiego lekarza. Jestem przeszczesliwa [emoji134]
1466088164-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego się uśmiał z teorii nuba?

Gatuluje udanych wizyt!

Czarownica cudne zdjcią

Kindzia możesz mi powrozyc z nuba bo ja nie kumam tego:) Zobacz załącznik 760625
Ja tu dziewczynkę widzę

Dziewczyny, a tutaj w ogóle coś widać, :D próbowałam wypatrzyć tego nuba, ale chyb coś mi nie wyszło...Zobacz załącznik 760628
Chłopiec jak dla mnie

Usmial się z nuba bo on o tym nie słyszał i on widzi albo fiutka albo pipke a nie jakieś nuby. Tak mi powiedział. Ale byc moze żartował bo on ciągle żartowal. Pytał co jeszcze wyczytałam w tym internecie i mówił, że w takim razie musi się douczyć i tez poczytać ;)

Usmial się z nuba bo on o tym nie słyszał i on widzi albo fiutka albo pipke a nie jakieś nuby. Tak mi powiedział. Ale byc moze żartował bo on ciągle żartowal. Pytał co jeszcze wyczytałam w tym internecie i mówił, że w takim razie musi się douczyć i tez poczytać ;)

To może żartował, bo i pani doktor na genetycznym i moja gin słyszały o nubach.

reklama
Do góry