reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Ja widzę dziewczynkę! !! Taki sam nub jak u mojej Pesteczki [emoji7]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Ej w ogóle liczę właśnie i mam ponad 50 zdjęć z dzisiejszej wizyty [emoji1] musze kupić album osobny [emoji1][emoji1][emoji1]
Antiope
A dlaczego się uśmiał z teorii nuba?Dzięki Dziewczyny! Mam tych fot chyba z 30. Lekarz sie tak usmial z nub'owej teorii ale prawda jest taka,że ja pierwsza powiedzialam,że widzę damskiego nuba a on na koniec powiedział,że on widzi pipke a u nich w 95% się potwierdza ))) bardzo fajna klinikę trafiłam i boskiego lekarza. Jestem przeszczesliwa [emoji134]
Ja tu dziewczynkę widzęGatuluje udanych wizyt!
Czarownica cudne zdjcią
Kindzia możesz mi powrozyc z nuba bo ja nie kumam tego Zobacz załącznik 760625
Chłopiec jak dla mnieDziewczyny, a tutaj w ogóle coś widać, próbowałam wypatrzyć tego nuba, ale chyb coś mi nie wyszło...Zobacz załącznik 760628
Czarownica3006
Usmial się z nuba bo on o tym nie słyszał i on widzi albo fiutka albo pipke a nie jakieś nuby. Tak mi powiedział. Ale byc moze żartował bo on ciągle żartowal. Pytał co jeszcze wyczytałam w tym internecie i mówił, że w takim razie musi się douczyć i tez poczytać
Antiope
To może żartował, bo i pani doktor na genetycznym i moja gin słyszały o nubach.Usmial się z nuba bo on o tym nie słyszał i on widzi albo fiutka albo pipke a nie jakieś nuby. Tak mi powiedział. Ale byc moze żartował bo on ciągle żartowal. Pytał co jeszcze wyczytałam w tym internecie i mówił, że w takim razie musi się douczyć i tez poczytać
reklama