reklama
lastpetunia1
Zaciekawiona BB
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, wszystkie kropeczki są cudowne ;-) niech zdrowo dalej sobie rosną.
Skadi
Aktywna w BB
Cześć kobitki ale wczoraj był fajny dzień :-) wszystkie miały udane wizyty! Strasznie się cieszę że fasolki rosną jak na drożdżach i wszystko u wszystkich ok...
Agucha no twoje zdjęcie nadaje się do oprawienia - bombowo fasol wyszedł z tym ciałkiem jak z aureolka :-) ja nie mam fotek bo mój gin ma słaby sprzęt a usg prenatalne mam dopiero za dwa tygodnie ;-(
Agucha no twoje zdjęcie nadaje się do oprawienia - bombowo fasol wyszedł z tym ciałkiem jak z aureolka :-) ja nie mam fotek bo mój gin ma słaby sprzęt a usg prenatalne mam dopiero za dwa tygodnie ;-(
Ostatnia edycja:
Będę trzymać kciuki żebyś dostała najpiękniejsze zdjęcie na tych prenatalnychCześć kobitki ale wczoraj był fajny dzień :-) wszystkie miały udane wizyty! Strasznie się cieszę że fasolki rosną jak na drożdżach i wszystko u wszystkich ok...
Agucha no twoje zdjęcie nadaje się do oprawienia - bombowo fasol wyszedł z tym całkiem jak z aureolka :-) ja nie mam fotek bo mój gin ma słaby sprzęt a usg prenatalne mam dopiero za dwa tygodnie ;-(
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wejdę dziś na kompa i zmienięhej, prosiłabym o zmianę terminu wizyty na 06.05. 15:40
Gratulacje Dziewczyny udanych wizyt!
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom