reklama
madzialenka3009
Fanka BB :)
milenka922
no to super .coraz wiecej nas ;D@joshi mamy ten sam tydzien
milenka922
nie wiem czy prace rzucac skoro biore duphaston na podtrzymanie narazie oki ale no nie wiem co robic lekarz nic nie mowil ze mam nie pracowac i nie wiem co robicno to super .coraz wiecej nas ;D
milenka922
aneta_ck
nie wiem czy prace rzucac skoro biore duphaston na podtrzymanie narazie oki ale no nie wiem co robic lekarz nic nie mowil ze mam nie pracowac i nie wiem co robic
Ja probowalam zgrywac twardą i poszlam do pracy jak mialam progesteron na podtrzymanie. Po 2 h w pracy wylądowałam na 8 dni w szpitalu i drugi tydzień leżę w lozku. Ogolnie ponad 3 krwawie i plamie na przemian.
Wiem ze to nie kwestia leku tylko stanu ciąży ale mysle ze powinno sie odpoczywac. Skoro lekarz widzi powod dopodawania leku to moze powinnans isc na zwolnienie. Zwlaszcza ze mialas dwa poronienia przed ta ciąża. Chyba ze coś zle doczytalam. Najlepiej zebys skonsultowala to z lekarzem.
milenka922
dobrze doczytałaś kochanaJa probowalam zgrywac twardą i poszlam do pracy jak mialam progesteron na podtrzymanie. Po 2 h w pracy wylądowałam na 8 dni w szpitalu i drugi tydzień leżę w lozku. Ogolnie ponad 3 krwawie i plamie na przemian.
Wiem ze to nie kwestia leku tylko stanu ciąży ale mysle ze powinno sie odpoczywac. Skoro lekarz widzi powod dopodawania leku to moze powinnans isc na zwolnienie. Zwlaszcza ze mialas dwa poronienia przed ta ciąża. Chyba ze coś zle doczytalam. Najlepiej zebys skonsultowala to z lekarzem.
elifit
Moderatorka
nie rzucaj tylko idź na chorobowe
reklama
milenka922
a co trzeba zrobić żeby przejść na takie chorobowenie rzucaj tylko idź na chorobowe