reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
2nn3pc0z0pvwpd1u.png
o to mój suwaczek :*

nie wiem czy prace rzucac skoro biore duphaston na podtrzymanie narazie oki ale no nie wiem co robic lekarz nic nie mowil ze mam nie pracowac i nie wiem co robic

Ja probowalam zgrywac twardą i poszlam do pracy jak mialam progesteron na podtrzymanie. Po 2 h w pracy wylądowałam na 8 dni w szpitalu i drugi tydzień leżę w lozku. Ogolnie ponad 3 krwawie i plamie na przemian.

Wiem ze to nie kwestia leku tylko stanu ciąży ale mysle ze powinno sie odpoczywac. Skoro lekarz widzi powod dopodawania leku to moze powinnans isc na zwolnienie. Zwlaszcza ze mialas dwa poronienia przed ta ciąża. Chyba ze coś zle doczytalam. Najlepiej zebys skonsultowala to z lekarzem.

Ja probowalam zgrywac twardą i poszlam do pracy jak mialam progesteron na podtrzymanie. Po 2 h w pracy wylądowałam na 8 dni w szpitalu i drugi tydzień leżę w lozku. Ogolnie ponad 3 krwawie i plamie na przemian.

Wiem ze to nie kwestia leku tylko stanu ciąży ale mysle ze powinno sie odpoczywac. Skoro lekarz widzi powod dopodawania leku to moze powinnans isc na zwolnienie. Zwlaszcza ze mialas dwa poronienia przed ta ciąża. Chyba ze coś zle doczytalam. Najlepiej zebys skonsultowala to z lekarzem.
dobrze doczytałaś kochana

reklama
Do góry