elifit
Moderatorka
noo może nie na zawsze ale do grudnia na pewno a potem do 18--24 rż
ja mam następną wizytę 16 maj.
ja mam następną wizytę 16 maj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dokladnie tak samo , trzecia ciaza to i inaczej podchodze.Ja serduszko zobaczylam w 7t1d wg usg i nie bylam wczesniej na badaniu bo nie chcialam sir stresowac ze nie ma jeszcze serduszka
Teraz mamy 8t3d
To jak ja mam teraz 5tc to 6maja ktory bd ?ja dokladnie tak samo , trzecia ciaza to i inaczej podchodze.
teraz z OM wychodzi 5 tydz 4 dzien.
wizyte mam na 10 maja ,na godzine 16 .
bedzie to moja pierwsza wizyta ! bede 7 tydz i 2 dzien chyba . wiec serduszko powino juz ladnie pukac ;D
Ufff juuuz po! Fasolek ma sie dobrze, 1.41cm i 7t5d, termin na 09.12 )) widzialam bijace serduszko <3 Cudowne uczucie, teraz oby do prenatalnych Kolejna wizyta 03.05 z polozna, ktora bedzie prowadzila ciaze, skieruje na badania krwi i ustali date prenatalnych.
super wiesci !!!Ufff juuuz po! Fasolek ma sie dobrze, 1.41cm i 7t5d, termin na 09.12 )) widzialam bijace serduszko <3 Cudowne uczucie, teraz oby do prenatalnych Kolejna wizyta 03.05 z polozna, ktora bedzie prowadzila ciaze, skieruje na badania krwi i ustali date prenatalnych.
ja dokladnie tak samo , trzecia ciaza to i inaczej podchodze
wizyte mam na 10 maja ,na godzine 16 .
bedzie to moja pierwsza wizyta ! bede 7 tydz i 3 dzien chyba . wiec serduszko powino juz ladnie pukac ;D