U mnie w 8tyg tętno było 170 i także żadnych uwag ze str lekarza..Norma chyba jest 140x160, ale to temat dyskusyjny, bo lekarze różnie piszą. U mnie w 14tyg.było 167 i lekarz twierdzil, ze nie ma problemu.
reklama
hej! ale to nie o to chodzi ze za wysokie czy za niskie...tylko my "wrozymy" plec z tetnaU mnie w 8tyg tętno było 170 i także żadnych uwag ze str lekarza..
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
mamaNadii2
Fanka BB :)
Grama 80 to w takim razie jak z ta plcia i tetnem ?
Antiope
Gratuluję udanej wizyty. szkoda, że nie było widać płciJa już po. Wszystko w porządku, 63 mm już ma, wszystkie pomiary ok i wszystko na swoim miejscu nóżki zaciskał brzdąc więc płci nijak nie ma szansy poznać.
Kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze.Moja dzidzia ma ciaśniej, bo współdzieli dom z mięśniakiem. Trzeba chwalić jak się widzi coś tak pięknego i czystego tymczasem trzymajcie kciuki, jadę za godz. odebrać pappa... Strach.
Gratuluję córci i zazdroszczę.zycze ci coreczki! moje przeczucia byly takie przekorne troche myslalam ze bedzie chlopiec bo wiedzialam ze moja poprzednia stracona ciaza to byla dziewczynka i tak nie wierzylam ze moge miec takie podwojne szczescie. myslalam ze skoro jest zdrowe to bedzie chlopak...oj takie tam durne babskie rozumowanie...
apropo's mialam moja Zosia miala dzis tetno 158 czyli chlopaczyca jest juz w zarodku))
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
aneta_ck
reklama
mamaNadii2
Tez nie wiedzialam ze tak wczas mozna poznac plec moze w 13 bardziej ja jutro wizyta ale mam dopiero 11,2 tc wiec raczej poznam plec dopiero za jakis miesiac.Z Nadia poznalam w 16 tc bo tak akurat wypadala wizyta