reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Aaaa ok ;) to jez tez chętnie się dowiem jak to jest z tym tętnem a płcią :) ? U mnie było jak na razie na usg miedzy 160 a 170...

Ja już po. Wszystko w porządku, 63 mm już ma, wszystkie pomiary ok i wszystko na swoim miejscu :) nóżki zaciskał brzdąc więc płci nijak nie ma szansy poznać.
Gratuluję udanej wizyty. szkoda, że nie było widać płci

Moja dzidzia ma ciaśniej, bo współdzieli dom z mięśniakiem. Trzeba chwalić jak się widzi coś tak pięknego i czystego :) tymczasem trzymajcie kciuki, jadę za godz. odebrać pappa... Strach.
Kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze.

zycze ci coreczki! moje przeczucia byly takie przekorne troche myslalam ze bedzie chlopiec bo wiedzialam ze moja poprzednia stracona ciaza to byla dziewczynka i tak nie wierzylam ze moge miec takie podwojne szczescie. myslalam ze skoro jest zdrowe to bedzie chlopak...oj takie tam durne babskie rozumowanie...
apropo's mialam moja Zosia miala dzis tetno 158 czyli chlopaczyca jest juz w zarodku:)))

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Gratuluję córci i zazdroszczę. :happy:

reklama
Tez nie wiedzialam ze tak wczas mozna poznac plec moze w 13 bardziej ja jutro wizyta ale mam dopiero 11,2 tc wiec raczej poznam plec dopiero za jakis miesiac.Z Nadia poznalam w 16 tc bo tak akurat wypadala wizyta

Do góry