reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Nam zbadali bioderka jeszcze na porodówce, ze względu na moja operacje i nic nie mówili o usg. Ok 5 stycznia pierwsza wizyta u pediatry to może cos sie dowiem więcej. Jak narazie to co poniedziałek mamy ważenie. Co do szczepień to mi kazali obowiązkowo sie zastrzepic na krztusiec.

reklama
eh pytalam o te bioderka bo u nas kolejki dlugie na badanie nawet prywatnie. najwczesniej jes termin po 15.01 a juz wtedy Zosia bedzie miala 6 tyg. ale spoko nie mam wyjscia to tak ja zapisze.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

U nas wizyta u pediatry byla w srode, mlody dowalil w 2 tygodnie 500g, kluska rosnie mala:) poza tym bez wiekszych zastrzeżeń. Ja 20 stycznia na przeglad podwozia, a na szczepienie mamy sie dopiero zapisac po nowym roku. Nic poza tym nie wiem. Jestem totalnie zielona w tych medycznych sprawach[emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lista wizyt grudniaczków:
*majka23x 27.12 położna
*elifit 2.01 pediatra
*majka23x 3.01 pediatra
*Jadwiga 5.01 pediatra
*aneta_ck 6.01 położna
*aneta_ck 17.01 pediatra i szczepienie
*nonkatoja 20.01 pediatra i szczepienie
*krasnal 20.01 gin

[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]

Hej wszystkim. My już po wizycie. Dostaliśmy standardowo skierowania do ortopedy i okulisty, informacje o szczepionkach. Ogólnie wszystko ok tylko martwi mnie trochę waga małej, od wyjścia ze szpitala przybrała 200 gram, wydaje mi się, że to mało? doktor wypytała czy ładnie je, czy się w nocy budzi, czy kupki ok, powiedziała, że waga ok i żeby za tydzień przyjść na ważenie. Co myślicie o tej wadze?

reklama
@noemi87 czytałam, że na kp dzieci mogą przybierać skokowo.

Do ortopedy dostaliśmy skierowanie, ale do okulisty już nie. Okulista jest standardem? Kiedy najlepiej zrobić badanie? Chyba będę musiała poważnie pogadać z pediatra. Ehhh...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry