aneta_ck
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zuzanna na szkole rodzenia mowili, ze najpierw dziecko zjada 1 lyzeczke od herbaty przy posilku i sie najada dlatego tak czesto sie karmicześć dziewczyny wczoraj urodził się mój synek. Samuel mierzy 55 cm i waży 3600 g.
Moje maleństwo ma się dobrze z tym, że mam jeszcze mało pokarmu .
Rewelacyjna wiadomość na dzień dobry. Gratulacje dla rodziców i dużo zdrówka dla maleństwa. A pokarm za kilka dni bedziesz mówić że masz go aż za duzocześć dziewczyny wczoraj urodził się mój synek. Samuel mierzy 55 cm i waży 3600 g.
Gratulacje zuza!!!!!!cześć dziewczyny wczoraj urodził się mój synek. Samuel mierzy 55 cm i waży 3600 g.
Gratulacje[emoji4][emoji9] Jak nabierzecie sił daj znać co i jak. A pokarmem się nie przejmuj. Wszystko się rozkreci[emoji4]cześć dziewczyny wczoraj urodził się mój synek. Samuel mierzy 55 cm i waży 3600 g.
No taka galaretka ciągnąca sie, i jest to naprawde duza iloscAle po czym poznać ze to czop? jak to wyglada?
No mój teraz na usg miał dokladnie 3625 g, 37 tc, ale lekarz mówi że jest ta granica błędu właśnie. Ale na pewno ponad 3 kg ma Koleżanka teraz miała wyliczone, że córeczka waży koło 2 kg, a urodziła sie 1600 g (cesarka z powodu gestozy w 34 tygodniu). Inna zaś miała wyliczone 3800 g a urodziła 4200 g [emoji4] tak jak tu któraś pisała, zalezy od lekarza, wystarczy ze np kość udową pyknie ciut dłuższą i już jest dzieciątko większe i cięższe dlatego ja się tą wagą aż gak nei sugeruje i tak już niedlugo urodze to sie przekonam ile ten mój synuś waży [emoji14]Po porodzie będzie robił rzeźbę
Kawał Leona. Ale mój nie odstaje wcale od Twojego. 37tc i 3300. Różnica w granicy błędu pomiaru
O dokładnie, taki duży długi glut haha [emoji23]Czop to taki glut [emoji14]
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Super gratuluje! Który miałaś tydzień ?cześć dziewczyny wczoraj urodził się mój synek. Samuel mierzy 55 cm i waży 3600 g.
Gratuluję mamusiu[emoji175] [emoji175] [emoji175]cześć dziewczyny wczoraj urodził się mój synek. Samuel mierzy 55 cm i waży 3600 g.