reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Super, gratuluje wizyt :) jeszcze troszke i wszystkie sie wypakujemy a nie dawno sie tak balysmy, a teraz juz wiekszosc z nas w terminie ;) ja z usg mam termin 7 grudzien wiec smialo moge na dniach rodzic, z om termin na 17 grudzien no ale yo i gk juz 37 tydzien. Jeszcze troszeczke i bedzie 38 i mały moze wychodzic ;) tak ciagle myslimy z mezem czy sie poprzytulac czy nie [emoji23] jezu jakie dylematy mamy.. z jednej strony juz chcemy, z drugiej moze lepiej zaczekac, potem mowie ze moze to tak szybko nie wywola porodu, a potem was czytam i prawie kazda po przytulankach na porodowce wyladowala [emoji23] więc już nie wiem..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siedze I czekam na lekarza. Ledwo doszlam bo tak mnie spojenie boli I dupa I takie parcie na piczke mam. No ale to wszystko w normie Mysle ze poprostu wszystko sie przygotowuje. Dzis zobacze ile moj Kurczaczek przybral przez tydzien czasu. Trzymac kciuki co by sie wkoncu obnazyl!!! Bo jak nie to kaplica dopiero chyba na stole!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Izulqa jak dzieć nie gotowy yo go seks nie wygoni. Ja dziś wkraczam w 39tc i żaden seks nic nie rusza a jest go sporo ;)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Dokladnie [emoji16] U nas tez to niestety nie dziala, tylko zakwasy sa ( jakbym samo spojenie za malo bolalo )[emoji23]

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja po wizycie. Nadal nie wygląda żeby coś się szykowało... Rozwarcia nie ma, wszystko w porządku. Lekarz tylko nie pochwalał mojego oporu do cc na zimno, jego zdaniem to bezpieczniejsze. Straszył co może się zdarzyć jak wypadnie pępowina przy odejściu wód i ułożeniu miednicowym... No i mam zagwozdkę :(

Na czwartek mam jeszcze umówione usg to będę wiedzieć jak stoję z wagą małej.

Joshi!!!!!
Czyś Ty kobieto zemdlała czy chcesz żebym ja to zrobiła!!!

Co tam znaleźli! Mów!!

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Ja już po wizycie. Szyjka zamknięta, wody w normie, łożysko jeszcze młode. Mała waży 2990:) powiedziała, że będzie pewnie taka średnia, tętno 127 ale nic nie mówiła, że jest niskie czy coś.. ogólnie wszystko ok. Następna wizyta, jeśli dotrwamy 6.12 :)
swietne wiesci, mi ginka juz na ostatniej wizycie nie sprawdzala szyjki, bo stwierdzila, ze nie ma sensu...ja mam usg za tydzien w srode i sama jestem ciekawa ile maly znow przybierze :) a Twoja mala ladna ma juz wage :)

Do góry