No to mamy tą samąP. Olimpia. Będziemy się dzielić? Kogo Ty wybrałaś? Bo Antiope wiem, że ma inną.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej. Jestem w szpitalu. Mam poltora cm rozwarcia i skurcze co jakis czas. Rano ktg wyszlo zle i lekarz wyslal mnie do szpitala. Jak przyjechalam do szpitala to siwy dym normalnie, bo od razu usg, badanie, ktg a dopiero później papiery itd. Ktg w szpitalu wyszlo ciut lepiej ale mnie obserwuja na razie. Dostalam znowu sterydy i kroplowke bo zapisywaly sie skurcze na ktg.
Mały waży 2700 g i wszystko z nim ok.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
majka23x
Fanka BB :)
A ktory to jest tydzien u Ciebie? Mocno zaciskam za was kciuki!!! Dobrze, ze jestes w szpitalu, beda Cie mieli na oku w razie czego, trzymaj sie tam z Szymonkiem!!!!!!Hej. Jestem w szpitalu. Mam poltora cm rozwarcia i skurcze co jakis czas. Rano ktg wyszlo zle i lekarz wyslal mnie do szpitala. Jak przyjechalam do szpitala to siwy dym normalnie, bo od razu usg, badanie, ktg a dopiero później papiery itd. Ktg w szpitalu wyszlo ciut lepiej ale mnie obserwuja na razie. Dostalam znowu sterydy i kroplowke bo zapisywaly sie skurcze na ktg.
elifit
Moderatorka
Izu kciukamy tu. A nawet jakby mały chciał już na świat to jesteś już na końcówce. Będzie dobrze
Tuiles
Hej. Jestem w szpitalu. Mam poltora cm rozwarcia i skurcze co jakis czas. Rano ktg wyszlo zle i lekarz wyslal mnie do szpitala. Jak przyjechalam do szpitala to siwy dym normalnie, bo od razu usg, badanie, ktg a dopiero później papiery itd. Ktg w szpitalu wyszlo ciut lepiej ale mnie obserwuja na razie. Dostalam znowu sterydy i kroplowke bo zapisywaly sie skurcze na ktg.
3maj się tam dzielnie. I Szymek jest już na tyle duży że spokojnie da sobie radę poza Twoim brzuszkiem. Więc o tyle możesz odetchnąć. A w szpitalu przynajmniej będziesz pod stałym monitoringiem i nie będziesz się w domu sama stresowała.
A co to znaczy że ktg wyszło Ci złe? Za niskie tętno maluszka?
xXxIzuLQaxXx
Dzięki dziewczyny no wazne ze to ktg beda robili i jak cos bedzie nie tak to beda cos myslec dalej. Szymek jest prawie 2 tygodnie wiekszy bo z usg wychodzi 37 tydzien wiec juz nawet smialo sie moze urodzic. Ale jeszcze niech poczeka az te sterydy podzialaja zebh nie mial problemow z oddychaniem
xXxIzuLQaxXx
Tak, na ktg tetno spadalo. Lekarz chyba ze 4 razy byl przy mnie bo go pielegniarka ciagle wolala i w koncu mowi zeby mnie odpiac bo i tak do szpitala mnie skieruje.. no i w szpitalu tylko przeczytali na skierowaniu ze zly zapis ktg i od razu wszystkie badania. Pod ktg chyba z godzine lezalam, to ktg wyszlo lepiej niz tamto ale jeszcze nie calkiem dobrze. Na usg przeplywy ok, dzidzius ma sie dobrze jest duzy wiec nie ma sie co martwic. Jeszcze mi pare badan zrobia, podadza druga dawke sterydu i poobserwuja. Jak bedzie dobrze to pojde do domu, a jak cos bedzie nie tak to rozwiążą ciążę tak wiec czekam co dalej.3maj się tam dzielnie. I Szymek jest już na tyle duży że spokojnie da sobie radę poza Twoim brzuszkiem. Więc o tyle możesz odetchnąć. A w szpitalu przynajmniej będziesz pod stałym monitoringiem i nie będziesz się w domu sama stresowała.
A co to znaczy że ktg wyszło Ci złe? Za niskie tętno maluszka?
Nonkatoja
Trzymajcie się. Na pewno będzie wszystko dobrze [emoji9]Hej. Jestem w szpitalu. Mam poltora cm rozwarcia i skurcze co jakis czas. Rano ktg wyszlo zle i lekarz wyslal mnie do szpitala. Jak przyjechalam do szpitala to siwy dym normalnie, bo od razu usg, badanie, ktg a dopiero później papiery itd. Ktg w szpitalu wyszlo ciut lepiej ale mnie obserwuja na razie. Dostalam znowu sterydy i kroplowke bo zapisywaly sie skurcze na ktg.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Tuiles
Tak, na ktg tetno spadalo. Lekarz chyba ze 4 razy byl przy mnie bo go pielegniarka ciagle wolala i w koncu mowi zeby mnie odpiac bo i tak do szpitala mnie skieruje.. no i w szpitalu tylko przeczytali na skierowaniu ze zly zapis ktg i od razu wszystkie badania. Pod ktg chyba z godzine lezalam, to ktg wyszlo lepiej niz tamto ale jeszcze nie calkiem dobrze. Na usg przeplywy ok, dzidzius ma sie dobrze jest duzy wiec nie ma sie co martwic. Jeszcze mi pare badan zrobia, podadza druga dawke sterydu i poobserwuja. Jak bedzie dobrze to pojde do domu, a jak cos bedzie nie tak to rozwiążą ciążę tak wiec czekam co dalej.
No to jak tętno spadało, to dobrze że jesteś w szpitalu. Mają Cię na oku. I przede wszystkim Szymka. W domu byś się tylko stresowała. Więc lez tam spokojnie i dawaj znac jak się macie
reklama
pajuinka
Izulqa a tetno dziecka jakie wychodziło?
Ja to jestem zmartwiona po wizycie. Rozwarcie się zwiększyło do 1,5cm czyli tak jak i ciebie IzuLQa ale mnie nie kierują do szpitala. Jedynie bezwzględny zakaz chodzenia.. Już nie wiem czy mój lekarz bagatelizuje czy jeszcze nie jest tak tragicznie.. Szyjka skrócona ale nie wiem z tego wszystkiego ile ma bo uwagę na usg zwróciły pomiary dziecka. Niska waga 1900g - tydz. 34+4 co odpowiada 32+1 także 2 tygodnie mniejsza. Lekarz mówi żeby się nie przejmować tylko za 2 tyg do kontroli a przez ten czas więcej jeść i wprowadzić branie witamin dodatkowo. Metlik w głowie mam
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to jestem zmartwiona po wizycie. Rozwarcie się zwiększyło do 1,5cm czyli tak jak i ciebie IzuLQa ale mnie nie kierują do szpitala. Jedynie bezwzględny zakaz chodzenia.. Już nie wiem czy mój lekarz bagatelizuje czy jeszcze nie jest tak tragicznie.. Szyjka skrócona ale nie wiem z tego wszystkiego ile ma bo uwagę na usg zwróciły pomiary dziecka. Niska waga 1900g - tydz. 34+4 co odpowiada 32+1 także 2 tygodnie mniejsza. Lekarz mówi żeby się nie przejmować tylko za 2 tyg do kontroli a przez ten czas więcej jeść i wprowadzić branie witamin dodatkowo. Metlik w głowie mam
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom