xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Prosze mnie wpisać, ktg jutro 8:30 rano i wizyta 5 grudzień 10:00
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z OM na 3.12 a z USG tego pierwszego na 7.12 także wszystko się może zdarzyć
Prosze mnie wpisać, ktg jutro 8:30 rano i wizyta 5 grudzień 10:00
Ja na pewno urodze przed 5 grudnia [emoji23] polozna sie nawet smiala, no ale coz zrobic jak szanowna doktorka znowu ma urlop :/No to +/- jak my z Antiope, bo obie teoretycznie 5.12
No właśnie - Wy na wizytę, my na porodówkę[emoji14]Godzina odpowiednia dla wszystkich chyba ;P
Tuiles to jest nas trzy. Ty Antiopek i ja 5go termin
No mój też musi poczekać, bo ja mam nawet łóżeczko nie przygotowane, wózek nie wyciągnięty z piwnicy i w ogóle. A poza tym, to, że dziś szyjka jest długa i zamknięta jeszcze o niczym nie musi świadczyć, bo ja na poprzedniej wizycie miałam szyjkę zamkniętą, twardą i o długości 4,5 cmMój arbuzik też jest 2 tyg do przodu, waży 3 kg, więc na dobrą sprawę mógłby się już rodzić. Tylko szyjka twarda, zamknięta, łozysko gites, skurczy brak, wiec się przynajmniej w teorii nie zanosi w przeciagu najbliższego czasu na przywitanie Małego. Poza tym jestem w proszku jeszcze z wyprawką. Musi poczekać co najmniej tydzień. Powinnam się w tym czasie ze wszystkim ogarnać
U mnie tak jest i wg usg w 12 tygodniu mi wychodzi 22 grudnia (usg u specjalisty), dalam papier mojemu ginowi, a on swoje, ze om 29 grudnia i koniec. Jednak ja bardziej wierze w 22 grudnia nie dlatego, ze jest szybciej, tylko dlatego, ze jednak lekarz o wiekszym stazu, ktory jest profesjonalista robil usg
Ja uważam, że mój się po prostu urodzi wcześniej, ale zgodnie z jego prawdziwym wiekiem powinien być 3 grudzień, bo ja mierzyłam temperaturę i tak wychodzi z dnia zapłodnienia. Gdybym się kierowała terminem z ostatniej wizyty, to by oznaczało, że zaszłam dzień przed okresem, a potem mając okres już byłam w ciąży. Wzrost temperatury był 12 marca w 13 dniu cyklu i właśnie tego dnia zaszłam.No to +/- jak my z Antiope, bo obie teoretycznie 5.12
No właśnie - Wy na wizytę, my na porodówkę Godzina odpowiednia dla wszystkich chyba ;P