reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

O kurczę, ale zmiana akcji :) To co, nie spotkamy się na porodowce 5go?

No właśnie! Miałyśmy mieć pokój 3 osobowy ;)
To może Wy też się pospieszcie. Ja właśnie patrzyłam na pomiary z wizyty i młody jeszcze wystrzelił z wagą; przez prawie całą ciążę był o tydzień starszy, a wczoraj już 2 tygodnie i zgodnie z usg, to ja już jestem w 38 tc z terminem na 22 listopad :laugh2:

reklama
didi
Z pierwszego ugs na 26 grudnia więc nastawiam się na obie daty :) Ciuszki w 1/3 poprasowane i poprane moja wyprawka prawie gotowa:) Dopiero jak mi 30tc wybił ruszyło mnie do wyprawki.

Karolina ja tez zaczynam się bać czy dam rade. Każdy do mnie mówi że poradze sobie że to porodu powinnam się bać. Ale ja mam na odwrót porodu się nie boje w końcu każda to jakoś przeżyła więc chyba nie ma takiej tragedii skoro nadal dzieci się rodzą:) Najbardziej przeraża mnie myśl że nie będe jej słyszała w nocy że będzie płakać a ja będe spała. Ze sobie nie poradzę jako matka
to ty spokojnie czekaj do 26 grudnia. Powinno być tak, że jak od terminu om do terminu usg jest 7 dni różnicy to się bierze pod uwagę ten z usg. Ale nie jest, bo lekarze sie posługuja tym z om i kółkiem ;/

To może Wy też się pospieszcie. Ja właśnie patrzyłam na pomiary z wizyty i młody jeszcze wystrzelił z wagą; przez prawie całą ciążę był o tydzień starszy, a wczoraj już 2 tygodnie i zgodnie z usg, to ja już jestem w 38 tc z terminem na 22 listopad :laugh2:

Mój arbuzik też jest 2 tyg do przodu, waży 3 kg, więc na dobrą sprawę mógłby się już rodzić. Tylko szyjka twarda, zamknięta, łozysko gites, skurczy brak, wiec się przynajmniej w teorii nie zanosi w przeciagu najbliższego czasu na przywitanie Małego. Poza tym jestem w proszku jeszcze z wyprawką. Musi poczekać co najmniej tydzień. Powinnam się w tym czasie ze wszystkim ogarnać :)

Ruiles to dawaj dwaj nawet ja już się ogarnełam bo jak był 29tc to na lajcie a tam wyprawka pff... to dużo czasu a teraz 33tc to trzeba się spieszyć :D

didi

to ty spokojnie czekaj do 26 grudnia. Powinno być tak, że jak od terminu om do terminu usg jest 7 dni różnicy to się bierze pod uwagę ten z usg. Ale nie jest, bo lekarze sie posługuja tym z om i kółkiem ;/
U mnie tak jest i wg usg w 12 tygodniu mi wychodzi 22 grudnia (usg u specjalisty), dalam papier mojemu ginowi, a on swoje, ze om 29 grudnia i koniec. Jednak ja bardziej wierze w 22 grudnia nie dlatego, ze jest szybciej, tylko dlatego, ze jednak lekarz o wiekszym stazu, ktory jest profesjonalista robil usg :)

8 listopada Wizytuja

- Mojeboje
-Noemi87

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze malenstwa

8 listopad ( wtorek) - *9.20 - Mojeboje
8 listopad ( wtorek) - Noem87
9 listopad ( sroda) - Pajuinka
10 listopad ( czwartek) usg -K8sad
10 listopad ( czwartek) - Grama80
10 listopad (czwartek) - Nonkatoja
10 listopad ( czwartek) - Lenam77
11 listopad ( piatek) *13.00 - Mydream
14 listopad ( poniedzialek) *10.30 - Joshi
14 listopad ( poniedzialek) - Elifit
14 listopad ( poniedzialek) 16.00 - Majka23x
14 listopad ( poniedzialek) -Mamanadii2
15 listopad ( wtorek)KTG *9.30- Aneta_ck
15 listopad ( wtorek) - Zuzanna8704
15 listopad ( wtorek) * 10.30 - Klarolina
15 listopad ( wtorek) PRZYJECIE DO SZPITALA- K8sad
16 listopad ( sroda) - *15.45 - Daarikaa
16 listopad ( sroda) * 16.00 okulista * 19 ginekolog- Luxuorius
17 listopad ( czwartek) CIECIE CESARSKIE- K8sad
17 listopad ( czwartek) *15.30 -joshi
17 listopad ( czwartek) *14.00 ktg *14.40 usg - Lenam77
18 listopad ( piatek) *12.00 - Tuiles
19 listopad ( sobota) - Lisiamama
21 listopad ( poniedzialek) *11.00- LolaLolitta
22 listopad ( wtorek) * 17.30 kwalifikacyjna do vba2c - Elifit
23 listopad ( sroda) *16.00- Krasnal77
24 listopad ( czwartek) *14.30 - Elunia1983
29 listopad ( wtorek) * 13.00 - Geburtsplannung - Joshi

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

B

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Joshi kochana wpisz mi prosze wizyte 15.11 na 9.30. Wstepnie ktg a nie wiem czy uda mi sie inne badania "wyzebrac" bo to lekarz na zastepstwie

reklama
Do góry