reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Gratuluje wszystkich wizyt! Jakie te nasze dzieciaczki juz duze, szok! Ciekawa jestem jak tam moj Jasiek, ale zwlekam z wizyta tak do polowy listopada bo to juz bedzie ostatnia i mniej wiecej oszacujemy wage + sprawdzimy ulozenie. W uk niestety nawet przy przyjeciu do szpitala usg nie robia i nie wiadomo czego sie spodziewac. .

@joshi haha kochana ilez emocji! [emoji2] Jak dla mnie to Lenka tam sie chowa :) Czekamy na info co mamagin powie ;-)

Mocne kciuki za dzisiaj wizytujace! :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Gratuluje wszystkich wizyt! Jakie te nasze dzieciaczki juz duze, szok! Ciekawa jestem jak tam moj Jasiek, ale zwlekam z wizyta tak do polowy listopada bo to juz bedzie ostatnia i mniej wiecej oszacujemy wage + sprawdzimy ulozenie. W uk niestety nawet przy przyjeciu do szpitala usg nie robia i nie wiadomo czego sie spodziewac. .

@joshi haha kochana ilez emocji! [emoji2] Jak dla mnie to Lenka tam sie chowa :) Czekamy na info co mamagin powie ;-)

Mocne kciuki za dzisiaj wizytujace! :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
No napisalam do niej Dzis rano . Wyslalam fote usg . Tego z 3d z Polski to byl 22 tydzien.
Kurde szkoda ze nie mam fotki z teraz to znaczy mam ale Sama niewiem co Tam jest chyba twarz [emoji23][emoji23][emoji23]. Bo bym wyslala dla porownania.

Dam napewno znac o ile sie kobieta odezwie.
BOZE no moze sie zlituje nad biedna ciezarna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I cos odpisze6

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi oby napisala, przecież kobieta w ciazy nie może żyć w takiej niepewności :)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, ciekawe ile wasze maluszki już waza :)

Podziwiam,że coś tu widzicie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] a Joshi ja obstawiam Lenke! Wg mnie to pepowina! Ale I tak się nie mogę doczekać kogo urodzisz [emoji1][emoji1][emoji1] najbardziej oczekiwane dziecko na bb [emoji6][emoji1][emoji1][emoji1][emoji52]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie!

:)

Scherlock Holmes by tutaj nie dał rady! Czekamy na zdjecia w realu no bo ja nic nie widzę w tych usg :)

No napisalam do niej Dzis rano . Wyslalam fote usg . Tego z 3d z Polski to byl 22 tydzien.
Kurde szkoda ze nie mam fotki z teraz to znaczy mam ale Sama niewiem co Tam jest chyba twarz [emoji23][emoji23][emoji23]. Bo bym wyslala dla porownania.

Dam napewno znac o ile sie kobieta odezwie.
BOZE no moze sie zlituje nad biedna ciezarna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I cos odpisze6

Daj znac koniecznie
Wstaw Ta co masz !

Daj znac koniecznie
Wstaw Ta co masz !
To jest z wczoraj. Ale kompletnie niewiem co Tam jest a z tego szoku zapomnialam zapytac .

Ja tam moim Okiem widze twarz [emoji23]
1478176204-1d1mld.jpeg

Joshi nie umiem znalezc zdjecia z USG synka na którym raz jeden gin odkryła ze to on w 29 tyg. a chcialam Ci pokazać . Ale na nim była miedzy nogami kulka , siurka nigdy nie pokazał, tak go chował mały żartowniś. A u Ciebie kulki nie ma , ale w 22 jadra jeszcze mogly nie zejść do moszny i dlatego, ale ten Twoj pindorek to zagadka

reklama
U Miśki wyglada to tak jakby miało pomóc
20161103_140528.jpg
20161103_140419.jpg

Na pierwszym zdjeciu pomiedzy udkami nic nie widać odstajacego.... na drugim u gory widac taka kulke-to noga, ponizej niby jej pisia- te kreski :)

Załączniki

• 20161103_140528.jpg
    20161103_140528.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 371
  • 20161103_140419.jpg
    20161103_140419.jpg
    124,2 KB · Wyświetleń: 372
Do góry