reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Gratuluje wszystkich wizyt! Jakie te nasze dzieciaczki juz duze, szok! Ciekawa jestem jak tam moj Jasiek, ale zwlekam z wizyta tak do polowy listopada bo to juz bedzie ostatnia i mniej wiecej oszacujemy wage + sprawdzimy ulozenie. W uk niestety nawet przy przyjeciu do szpitala usg nie robia i nie wiadomo czego sie spodziewac. .

@joshi haha kochana ilez emocji! [emoji2] Jak dla mnie to Lenka tam sie chowa :) Czekamy na info co mamagin powie ;-)

Mocne kciuki za dzisiaj wizytujace! :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Gratuluje wszystkich wizyt! Jakie te nasze dzieciaczki juz duze, szok! Ciekawa jestem jak tam moj Jasiek, ale zwlekam z wizyta tak do polowy listopada bo to juz bedzie ostatnia i mniej wiecej oszacujemy wage + sprawdzimy ulozenie. W uk niestety nawet przy przyjeciu do szpitala usg nie robia i nie wiadomo czego sie spodziewac. .

@joshi haha kochana ilez emocji! [emoji2] Jak dla mnie to Lenka tam sie chowa :) Czekamy na info co mamagin powie ;-)

Mocne kciuki za dzisiaj wizytujace! :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
No napisalam do niej Dzis rano . Wyslalam fote usg . Tego z 3d z Polski to byl 22 tydzien.
Kurde szkoda ze nie mam fotki z teraz to znaczy mam ale Sama niewiem co Tam jest chyba twarz [emoji23][emoji23][emoji23]. Bo bym wyslala dla porownania.

Dam napewno znac o ile sie kobieta odezwie.
BOZE no moze sie zlituje nad biedna ciezarna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I cos odpisze6

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi oby napisala, przecież kobieta w ciazy nie może żyć w takiej niepewności :)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, ciekawe ile wasze maluszki już waza :)

Podziwiam,że coś tu widzicie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] a Joshi ja obstawiam Lenke! Wg mnie to pepowina! Ale I tak się nie mogę doczekać kogo urodzisz [emoji1][emoji1][emoji1] najbardziej oczekiwane dziecko na bb [emoji6][emoji1][emoji1][emoji1][emoji52]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie!

:)

Scherlock Holmes by tutaj nie dał rady! Czekamy na zdjecia w realu no bo ja nic nie widzę w tych usg :)

No napisalam do niej Dzis rano . Wyslalam fote usg . Tego z 3d z Polski to byl 22 tydzien.
Kurde szkoda ze nie mam fotki z teraz to znaczy mam ale Sama niewiem co Tam jest chyba twarz [emoji23][emoji23][emoji23]. Bo bym wyslala dla porownania.

Dam napewno znac o ile sie kobieta odezwie.
BOZE no moze sie zlituje nad biedna ciezarna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I cos odpisze6

Daj znac koniecznie
Wstaw Ta co masz !

Daj znac koniecznie
Wstaw Ta co masz !
To jest z wczoraj. Ale kompletnie niewiem co Tam jest a z tego szoku zapomnialam zapytac .

Ja tam moim Okiem widze twarz [emoji23]
1478176204-1d1mld.jpeg

Joshi nie umiem znalezc zdjecia z USG synka na którym raz jeden gin odkryła ze to on w 29 tyg. a chcialam Ci pokazać . Ale na nim była miedzy nogami kulka , siurka nigdy nie pokazał, tak go chował mały żartowniś. A u Ciebie kulki nie ma , ale w 22 jadra jeszcze mogly nie zejść do moszny i dlatego, ale ten Twoj pindorek to zagadka

reklama
U Miśki wyglada to tak jakby miało pomóc
20161103_140528.jpg
20161103_140419.jpg

Na pierwszym zdjeciu pomiedzy udkami nic nie widać odstajacego.... na drugim u gory widac taka kulke-to noga, ponizej niby jej pisia- te kreski :)

Załączniki

• 20161103_140528.jpg
    20161103_140528.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 362
  • 20161103_140419.jpg
    20161103_140419.jpg
    124,2 KB · Wyświetleń: 363
Do góry