reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Placka ze śliwkami to bym naprawde zjadla ;) nam w tym roku sie sliwki nie udaly, nie bylo w ogole :( jedna mi sie udalo upolowac..
Za to gruszki mamy i właśnie zjadlam sobie jedną ;)
Ide patrzec czy sa juz orzechy dobre ;) najbardziej lubie takie co sa jeszcze takie biale w zoltej skorupce ktora jest gorzka i zawsze ją łupie [emoji4] kto jadl ten wie ze to pycha [emoji23][emoji6]

Pranie zrobione, powiesz i niech schnie [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też takie orzechy uwielbiam, ale nie mogę dużo bo potem umieram, brzuch boli jak nie wiem:( A kuszą zawsze i trudno się powstrzymać, jak rodzice całe drzewo mają do dyspozycji;)

reklama
@mojeboje słaba wciąż ta twoja hemoglobina. Za mała ilość krwinek czerwonych. Żelazo masz wysokie bo się leczysz. Może więcej cxasu potrzebuje twój organizm żeby wróciły wskaźniki do normy?
Możesz po leczeniu zbadać poziom ferrytyny. Jedz dużo wit C i B12

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Ja od początku ciąży jem omegamed optima z żelazem, jodem. Wyniki jak na razie ok. Hemoglobina ostatnio 11,8 (11,2-15 norma). Ostatnio zaczęłam wcinać orzechy i piję więcej pokrzywy.

Lux super [emoji6]

A ja zapomnialam w koncu o tych orzechach bo ledwo wyszlysmy na podworko to mlodsza córcia pobiegla po rowerek i sie tak przewrocila ze cala warga spuchnieta.. no to nawrot do domu, poogladalam, wyplukalam, i przykładalam kurczakiem z zamrazarki.. jak juz jej bylo lepiej to poszlysmy na polko ale tak spokojnie spacerowalysmy.. rabla ta glowa w te kostki, cholercia boje sie troche.. nie wymiotuje, mowi ze sie dobrze czuje, ale jest strasznie markotna, caly czas ma zalzawione oczy tak jakby ciagle chciala plakac.. Jak myslicie, mogę ją polozyc spac czy lepiej ją jeszcze troszke obserwowac ?

Wkurza mnie ze na stronie smyka z ubranek w promocyjnych cenach mozna kupic tylko rozmiar 50. W sklepie stacjonarnym jak bylam to normalnie w promocji byly rozne rozmiary i wtedy kupilismy na 68. A wiem ze sa ok te pajace i chcialam sobie zamowic to kurde nie ma na internecie wiekszych rozmiarow ;/

Lux super [emoji6]

A ja zapomnialam w koncu o tych orzechach bo ledwo wyszlysmy na podworko to mlodsza córcia pobiegla po rowerek i sie tak przewrocila ze cala warga spuchnieta.. no to nawrot do domu, poogladalam, wyplukalam, i przykładalam kurczakiem z zamrazarki.. jak juz jej bylo lepiej to poszlysmy na polko ale tak spokojnie spacerowalysmy.. rabla ta glowa w te kostki, cholercia boje sie troche.. nie wymiotuje, mowi ze sie dobrze czuje, ale jest strasznie markotna, caly czas ma zalzawione oczy tak jakby ciagle chciala plakac.. Jak myslicie, mogę ją polozyc spac czy lepiej ją jeszcze troszke obserwowac ?

Ja bym jeszcze troche obserwowała jak to wyglada. Przytrzymaj ja troszke dluzej moze.

Lux gratulacje duzego synka. Fajnje ze u Was wszystko dobrze :)

Hej kobitki. Ja też już po wizycie. Mała rośnie i już 900 gram także coraz większa ale wymiarami 4 dni młodsza niż wynika z om. Fikała i obrócila się główka do dołu od ostatnich badań.
Niestety zakazy muszą być - przytulania, dzwigania, noszenia..ogolnie odpoczywać (w zasadzie to do tej pory robiłam więc nie wiem jak jeszcze więcej? :( ) To ze względu na nisko schodzące łożysko. Coś więcej wiecie może, mialyście?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry