reklama
K
Krasnal77
Gość
Gratulacje wizyt dziewuchy
Ciekawe czy przy porodzie któraś będzie miała niespodziankę w postaci/syna lub córki
U mnie na bank chłopak, w poniedziałek siurakiem i jajcami machał do ekranu by mamusia miała pewność
No i chyba już ostatecznie mamy imię :Szymon Tak bynajmniej ja na niego wołam
A gdy proszę swojego 2 latka o pokazanie, gdzie jest Szymon, to pokazuje swoją szyję... No podobne słowa w sumie
No taka niespodzianka to jedyne czego się boję w porodzie...
Ja się absolutnie nie zgadzam na coś takiego! niby od początku na każdych badaniach mały idealnie się wypina i za każdym razem dostaje zdjęcie siuraka, ale przyroda zna takie przypadki, że niczego nie można być pewnym...[emoji19]
Kochana przyroda to zna przypadki co najwyżej pomyłek lekarskich a nie zmiany płci przed porodem [emoji12] jak lekarz nie jest pewien a mówi, albo dziecko się zakrywa, albo trzyma pępowinę między nogami a mimo to lekarz zgaduje. Ale jak mi mój malutki zamachał siurkiem i jajkami na ekranie to od razu wiedziałam - już 2 razy pipki oglądałam i to na pewno też nie była pępowina. Ja myślę, że niespodziankę mogą mieć te z nas u których lekarz nie był pewien, ale wydawało mu się,że. Będzie syn - spokojnie [emoji3]No taka niespodzianka to jedyne czego się boję w porodzie...
Ja się absolutnie nie zgadzam na coś takiego! niby od początku na każdych badaniach mały idealnie się wypina i za każdym razem dostaje zdjęcie siuraka, ale przyroda zna takie przypadki, że niczego nie można być pewnym...[emoji19]
Daarikaa
Fanka BB :)
Joshi możesz poprawić moja wizyte zamiast 10 października na 4 października na 9:00
Chyba jedna z nas, ewentualnie dwie (antiope? Joshi?) nie miałyby nic przeciwko gdyby wyskoczyla inna plec niż mówili lekarze. ale wiadomo co jest najważniejsze - ZDROwie i tego się trzymajmy
Kciuki za dziś wizytujące
Chyba jedna z nas, ewentualnie dwie (antiope? Joshi?) nie miałyby nic przeciwko gdyby wyskoczyla inna plec niż mówili lekarze. ale wiadomo co jest najważniejsze - ZDROwie i tego się trzymajmy
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Olivka tez miala 2 lata i 4 mc jak sie Olusia urodzila i Olivka poszla dopiero od 4 lat do przedszkola i dalam rade z dwojka dzieci w domku [emoji4]Kochana ja siedziałam z 3latkiem i noworodkiem przez rok w domu i tragedii nie było. Teraz będzie podobnie..
Nie będziesz musiała w zimie szykować dwójki maluchów. Jaka wygoda
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
U nas tez Szymuś [emoji4]Gratulacje wizyt dziewuchy
Ciekawe czy przy porodzie któraś będzie miała niespodziankę w postaci/syna lub córki[emoji14]U mnie na bank chłopak, w poniedziałek siurakiem i jajcami machał do ekranu by mamusia miała pewność
No i chyba już ostatecznie mamy imię :Szymon Tak bynajmniej ja na niego wołam[emoji14]A gdy proszę swojego 2 latka o pokazanie, gdzie jest Szymon, to pokazuje swoją szyję... No podobne słowa w sumie
Antiope
Oj tak, ja bym na pewno nie miała nic przeciwko, gdyby była niespodzianka. Niestety w niespodziankę nie wierzę, bo zbyt wyraźnie widziałam klejnoty i siusiaka, żeby się łudzić.Joshi możesz poprawić moja wizyte zamiast 10 października na 4 października na 9:00
Wybacz! Poprawione juz.Joshi możesz poprawić moja wizyte zamiast 10 października na 4 października na 9:00
Co do zmiany plci przy porodzie.
Raz juz to przechodzilam.chyba mi wystarczy tego typu atrakcji [emoji23][emoji23][emoji23]
Zmieniac sie moze ale kurde niech choc da znac z miesiac przed porodem [emoji41][emoji41]
Na porodowce chyba drugi raz tym emocja nie podolam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Joshi zmien mi tam wizyte na 5 wrzesnia na 10, bo teraz dzwonili ze 12 doktorki nie bedzie cos jej tam wypadlo. Dzieki [emoji4]
reklama
pola.
Melduję się po wizycie. To była wizyta kontrolna, bez usg, ale chociaż serduszka posluchalam. Badanie też ok, ujście zewnętrzne lekko otwarte, ale to podobno normalne u wielorodek. I faktycznie spojrzałam na kartę ciąży i parametry są od początku takie.
Kolejna wizyta 29.09.
Co do zmiany płci to bym się nie obraziła gdyby mój synek przy porodzie okazał sie córeczką, chociaż z drugiej strony to musi być niezły szok dla rodziców. W rzeczywistości nie wiem jak bym to zniosła.
Kolejna wizyta 29.09.
Co do zmiany płci to bym się nie obraziła gdyby mój synek przy porodzie okazał sie córeczką, chociaż z drugiej strony to musi być niezły szok dla rodziców. W rzeczywistości nie wiem jak bym to zniosła.