Swietnie wygladasz !
I szok masz juz prawie kilogramowego dzidzia w brzuchu.
Ale ten czas popierdziela.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swietnie wygladasz !
Ja jeszcze się czuję atrakcyjnie ale ludzie potrafią to zepsuć.Ja z tygodnia na tydzień czuję się coraz mniej atrakcyjna.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj się! Brzuch zniknie po ciąży. Poza tym to Twoja trzecia ciąża więc i organizm inaczej reaguje. Ja w 2 przytyłam mniej niż w pierwszej a brzuch większy miałam. To i w 3 będzie większy. Ja się o tym nie dowiem bo i tak urosne dwa razy taka. Wg mnie wyglądasz super. Masz tylko zgrabną piłkę z przodu. Ile mam tak by chciało? Innym idzie po całości.Ja jeszcze się czuję atrakcyjnie ale ludzie potrafią to zepsuć.
Ona: pokaż brzuszek
Ja: *wklejam fotkę* 24tc
Ona: duży/ja miałam taki w 34tc/jaki brzuchol!/
Ja: .... no cóż
Swietnie wygladasz !
I szok masz juz prawie kilogramowego dzidzia w brzuchu.
Ale ten czas popierdziela.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam podobnie ni śpię od 4.50 bo mojemu M budzik źle się nastawiło i wstał o 4.50 zamiast o 5.50 a żeby było śmieszniej całą tą wpadke odkryłam jak już zjadl i buty zakładał by wychodzić ubaw po pachy a lekarzem się nie przejmuję. Dzidzia charcuje w brzuszku aż miło to raczej dobry znakA ja zamiast spac jeszcze to sie tak przejmuje tym usg ze najpierw nienmoglam zasnac a teraz jak juz sie obudzilam to nie moge spac..
Trzymajcie kciuki
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom