reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Kurcze ta babka mi cos zle wyliczyla. 16 siernia bede miala 22t3d ciazy.. a dzidzius w dodatku jest wiekszy z poprzedniego usg o 9 dni, wiec wedlug usg to bedzie skonczone 24 tygodnie, czyli duzo za pozno.. musze tam jutro dzwonic

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze ta babka mi cos zle wyliczyla. 16 siernia bede miala 22t3d ciazy.. a dzidzius w dodatku jest wiekszy z poprzedniego usg o 9 dni, wiec wedlug usg to bedzie skonczone 24 tygodnie, czyli duzo za pozno.. musze tam jutro dzwonic

Ja bylam w 20tyg i 2 dzien :) na polowkowym. Idz sobie wcześniej :)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po. Młody przytył 100 gram, więc waży już ponad 500g, doktorek nie powiedział ile dokładnie. Generalnie wszystko ok, tylko morfologię muszę poprawić. Poleciałam do sklepu po buraki i dziś narobię soku na cały dzień. Pokrzywę zaczynam pić [emoji4] następna wizyta 1 września o 19:20 - Joshi możesz mnie dopisać do listy[emoji9]? Aaa... i dostałam skierowanie na tą słynną glukoze.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Połówkowe w zależności od gabinetu : 18-22 albo 20-24. Ja robiłam w Invicta, mają specjalistów FNF i tam jest 20-24tc.

Zaliczyłam dziś wizytę u mojej gin. Wyniki ok. Nad cesarką jeszcze myślimy, ułożenie Jasia i mięśniak są tu decydujące.
Pytałam o miarowe podskoki czyli czkawkę. Jaś miał dwa razy. Doktor powiedziała, że to pozytywny objaw - oznacza że układ oddechowy się fajnie rozwija :)
Gratki Lenam[emoji4] A czujesz te miarowe podskoki? Bo raz widziałam jak brzuch mi podskakiwał, ale nie czułam tego jak ruchów i zastanawiam się czy to może być czkawka?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Zaliczyłam dziś wizytę u mojej gin. Wyniki ok. Nad cesarką jeszcze myślimy, ułożenie Jasia i mięśniak są tu decydujące.
Pytałam o miarowe podskoki czyli czkawkę. Jaś miał dwa razy. Doktor powiedziała, że to pozytywny objaw - oznacza że układ oddechowy się fajnie rozwija :)

Eeee, a ja czkawkę ciągle czekam...

reklama
Do góry