reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ja jeszcze nie czuje czkawki małego człowieka, ale mój dwuletni synek gdy był jeszcze w brzuchu miewał czkawki baaaaardzo często. Na późniejszym etapie ciąży potrafiły trwać od kilkunastu minut do pół godziny. Co ciekawe, po narodzinach też mu się często czkawki zdarzały.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Hej dziewczyny, miałam dzisiaj niezle przeżycie. .. kopnął mnie prąd z kabla od światła bo nie było wlacznika... tak średnio, w przedramie. Nic mi nie było, wszystko ok. Ale dla pewności zadzwonilam na infolinię medyczna i tam powiedziano mi,że powinnam pojechać na IP. Zadzwonilam do lekarza i powiedział to samo. No więc pojechaliśmy. .. stres ogromny... zbadali tętno maluszka, pani dr zbadała i zrobiła usg. Wszystko jest idealnie, tętno 140, wszystko w normie :) i Hanka pozostała Hanką! :))) wieczór zakończył się dobrze ale co się najadlam strachu to moje....

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis 8 sierpnia 2016
wizytujące :ANTIOPE, MADZIA.CH.1995

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maluszki

8 sierpnia ( poniedziałek) * 9.00 - Antiope
8 sierpnia ( poniedziałek) * 18.00 - Madzia. Ch.1995
10 sierpnia ( środa) * 8.00 usg - Joshi
10 sierpnia ( sroda) * 12.10 usg 4d - Ewna
10 sierpnia (środa) * 14.40 - Gabinia
10 sierpnia ( sroda) * 15.00 usg4d- Daarikaa
12 sierpnia ( piatek) * 9.30 - Anio0
12 sierpnia ( piatek) *17,45 - Lucky87
16 sierpnia (wtorek) * 9.20 - Xxxizulqaxxx
16 sierpnia ( wtorek) - Didi133
16 sierpnia ( wtorek ) - K8sad
17 sierpnia ( środa) * - Pajuinka
18 sierpnia ( czwartek) * usg- Pola.
22 sierpnia (poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
22 sierpnia (poniedzialek)*15.30 - Lenam77
22 sierpnia ( poniedzialek)*19.39 - Lenam77
24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
24 sierpnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 - K8sad
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
29 sierpnia ( poniedziałek) * -17.30 Bonusowa
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983
31 sierpnia ( sroda) - Pola.
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
5 wrzesnia ( poniedzialek) * 18.00 - Madzia.Ch.1995
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Czarownica, to się najadłaś strachu...
A ja po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku, mój mały już nie taki mały, bo waży 640 g. Szyjka od połówkowego jeszcze mi się wydłużyła o centymetr i ma prawie 6 cm. Niestety chłopiec pozostaje chłopcem. No ale najważniejsze, że zdrowy i bryka. :happy:

Hej dziewczyny!
A ja po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku, mój mały już nie taki mały, bo waży 640 g. Szyjka od połówkowego jeszcze mi się wydłużyła o centymetr i ma prawie 6 cm. Niestety chłopiec pozostaje chłopcem. No ale najważniejsze, że zdrowy i bryka. :happy:
Woow jaki juz duzy!!!
I tak jak piszesz najwazniejsze ze synus zdrowy!
Gratuluje!

Hej dziewczyny!
wow, to moja to kruszynka przy Twoim :p Połowe mniejsza :D Gratulacje udanej wizyty i zdrowego Baltazara! :)

reklama
Hej dziewczyny!
Gratki:) Faktycznie już spory Baltazar[emoji6] Ważne, że zdrowy.

Trzymam kciuki za Madzię[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry