reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

U mnie wszystko ok. Apolonia pozostała Apolonią i pozostanie nią do końca, chyba, że w przyszłości zaplanuje zmienić płeć :laugh2::laugh2::laugh2:
Musiałam iść na drugie połówkowe, bo tamten skupiał się tylko na sercu podobno. Chciałam odwołać tą wizytę i powiedzieli, że lepiej nie, więc poszłam.
Piękną będę miała córeńkę ;)
Super wiadomosci !!!!!
No pewnie ze piekna!!

U Jadzi tez dziewczynka I dobrze wszystko.

Zostala Tylko Lux ale ona jak zwykle przytrzyma nas troche.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie wszystko ok. Apolonia pozostała Apolonią i pozostanie nią do końca, chyba, że w przyszłości zaplanuje zmienić płeć :laugh2::laugh2::laugh2:
Musiałam iść na drugie połówkowe, bo tamten skupiał się tylko na sercu podobno. Chciałam odwołać tą wizytę i powiedzieli, że lepiej nie, więc poszłam.
Piękną będę miała córeńkę ;)
Super. Dawaj zdjęcie :happy:

Dzis 4 sierpnia 2016
wizytujące :KRASNAL77, NONKATOJA

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maluszki

4 sierpnia ( środa) * 11.20 - Krasnal77
4 sierpnia (czwartek) * 19.20 - Nonkatoja
8 sierpnia ( poniedziałek) * 9.00 - Antiope
8 sierpnia ( poniedziałek) * 18.00 - Madzia. Ch.1995
10 sierpnia ( środa) * 8.00 usg - Joshi
10 sierpnia (środa) * 14.40 - Gabinia
10 sierpnia ( sroda) * 15.00 usg4d- Daarikaa
12 sierpnia ( piatek) * 9.30 - Anio0
12 sierpnia ( piatek) *17,45 - Lucky87
16 sierpnia (wtorek) * 9.20 - Xxxizulqaxxx
16 sierpnia ( wtorek) - Didi133
16 sierpnia ( wtorek ) - K8sad
17 sierpnia ( środa) * - Pajuinka
22 sierpnia (poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
22 sierpnia (poniedzialek)*15.30 - Lenam77
22 sierpnia ( poniedzialek)*19.39 - Lenam77
24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 - K8sad
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
29 sierpnia ( poniedziałek) * -17.30 Bonusowa
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie.

Ostatnia edycja:
dobry, wczoraj pozno weszlam na usg i pozno wrocilismy, a wiec tak, mlody zostaje mlodym, wazy 25 dag, nie mierzyla bo ruchliwy jak diabli byl, wczoraj doglebnie przygladala sie sercu, ale za 3 tygodnie polowkowe to przyjrzy sie mega dokladnie, moj synus wczoraj ulozony byl miednicowo, fikal nozkami jak szalony, potem sie uspokoil, jedna reke polozyl pod plecy, druga za glowe i pozwolil sie nam poogladac, kulturalne dziecie jakby nie patrzec :) zblizyla nam na twarz i stwierdzilam, ze jest maly kosmita :D ale i tak go kocham :)

Załączniki

• Zdjęcie0352.jpg
    Zdjęcie0352.jpg
    714,4 KB · Wyświetleń: 101
dobry, wczoraj pozno weszlam na usg i pozno wrocilismy, a wiec tak, mlody zostaje mlodym, wazy 25 dag, nie mierzyla bo ruchliwy jak diabli byl, wczoraj doglebnie przygladala sie sercu, ale za 3 tygodnie polowkowe to przyjrzy sie mega dokladnie, moj synus wczoraj ulozony byl miednicowo, fikal nozkami jak szalony, potem sie uspokoil, jedna reke polozyl pod plecy, druga za glowe i pozwolil sie nam poogladac, kulturalne dziecie jakby nie patrzec :) zblizyla nam na twarz i stwierdzilam, ze jest maly kosmita :D ale i tak go kocham :)
Super wiesci no I przystojny ten kosmita [emoji23]. Wiec moje gdzies tez tyle teraz wazy jak mamy ten sam termin porodu. Miesiac rowny bedzie w srode jak wazylo 150g.
No to tatus dumny pewnie !!!

Super wiesci no I przystojny ten kosmita [emoji23]. Wiec moje gdzies tez tyle teraz wazy jak mamy ten sam termin porodu. Miesiac rowny bedzie w srode jak wazylo 150g.
No to tatus dumny pewnie !!!

cieszy sie jak porąbany :D a moja mama zakochala sie w malym i bylo ojojowanie, ah te babcie :D

reklama
Lux no superowo!!!! Ja tam kosmity nie widzę, ale fajnego przystojniaka :D
Cieszę się odpisałas bo ja już czarne myśli miałam!
Bo taka jestem że wszystko przeżywam :)

Ale jak dobrze to się cieszeeeeeee :D

Do góry