reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Cześć dziewczyny Wizyta była, u nas wszystko ok, małej siusiak nie urósł ;) przez dwa tyg przytyła prawie pół kilo! Serce ładnie pracuje, ruchliwa jest Póki co wszystko w porządku i oby tak zostało do końca :) powodzenia na wizytach dla kolejnych mam!

Super, gratulacje !!!!

Jak to przytyła prawie pół kilo??? To ile ona teraz waży???

reklama
Gratulacje udanych wizyt i pięknych dzieciaczków :D

Dziewczyny to temat bardziej medyczny i moje pytanie jest takie. W którym tygodniu poczuliście pierwsze ruchy dziecka?

W 1 ciąży w skończonym 16tc, w drugiej w 14tc a w obecnej w 13tc. Teraz 22tc i ruchy czuję bardzo wyraźnie mimo łożyska na przedniej ścianie.

A gdzie pozostałe dwie wizytujące dziewczyny dzisiaj? Chwalić się tu szybciutko!!!!
Kleo o 18, Lux o 18,30.
Pewnie juz siedza jak na szpilkach! Zazdroszcze ja miesiace temu dzidzia wiedzialam. Dluzy mi sie bardzo tym Bardziej ze niewiem kto tam siedzi. Wczesniej wizyty mialam co dwa tyg I szybko mijalo. Teraz mega sie Dluzy. Ehhh.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kleo o 18, Lux o 18,30.
Pewnie juz siedza jak na szpilkach! Zazdroszcze ja miesiace temu dzidzia wiedzialam. Dluzy mi sie bardzo tym Bardziej ze niewiem kto tam siedzi. Wczesniej wizyty mialam co dwa tyg I szybko mijalo. Teraz mega sie Dluzy. Ehhh.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No ale i Ty niedługo zobaczysz Maluszka. Tydzień zleci szybciutko. No i nieustająco trzymam kciuki za Księżniczkę :)

reklama
U mnie wszystko ok. Apolonia pozostała Apolonią i pozostanie nią do końca, chyba, że w przyszłości zaplanuje zmienić płeć :laugh2::laugh2::laugh2:
Musiałam iść na drugie połówkowe, bo tamten skupiał się tylko na sercu podobno. Chciałam odwołać tą wizytę i powiedzieli, że lepiej nie, więc poszłam.
Piękną będę miała córeńkę ;)

Do góry