reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Może to upławy? Kciukam!

Izaaa piękna mamy na pięknym plenerze:)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Joshi, przepisz mnie proszę z 17 sierpnia na 29 sierpnia, 8.30.
Niespodziewanie wylądowałam dzisiaj u lekarza, bo wypłynęło ze mnie zielone coś ;( Namacalnie wszystko ok, szyjka ok, mięśniaków brak. Pobrali wymaz. Zobaczymy co to za zieleństwo się przyplątało. I przy okazji lekarz zajrzał do Malucha. No nie takiego Malucha, bo już prawie pół kg ;P
Przepisane.
Trzymam mocne kciuki. Pewnie jakas infekcja sie przyplątala.

Ja mialam cale dwie ciaze powracajaca grzybice.
Toz to madakra jakas byla. Ciagle ze mnie cos lecialo I pipka mnie swedziala.
Teraz odpukac nic sie nie przyplatalo jeszcze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje kochane [emoji6] ten wieloryb to tak w zartach, maz tak na mnie mowi [emoji23] nie mowi zlosliwie przeciez [emoji6]

Nerka mnie boli i czuje jak mnie cos zaczyna szczypac jak siusiam [emoji20] i teraz nie wiem co zrobić bo termin do doktorki mam na 22 sierpien dopiero bo jest na urlopie, inny gin ma wolny termin 23 sierpnia wiec tez odpada, i nie wiem.. moze zwykly lekarz mi cos pomoze ? Jak myślicie ?

Ale mam smaka na hotdoga z taka smazona cebulka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] szok.. to moja pierwsza tak silna zachcianka ciazowa [emoji23][emoji23] normalnie czuje smak cebulki hahaha

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie od rana silne parcie bylo na zupe ogorkowa ale taka mega kwasna .no I mam jestem w raju [emoji23]. Pozniej musialam opedzlowac arbuza. A teraz jestem w szoku. Bo ugotowalam ziemniaki w mundurkach do salatki [emoji23][emoji23][emoji23] I chyba jej nie bedzie. Bo pociskam kolejnego ziemniaka goracego jeszcze polanego maslem I posypanego sola. Normalnie niebo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ile już miałyście w sumie USG robionych? Ba ja tak liczę i liczę i doliczyć się nie mogę i jakoś nie chce mi się aż wierzyć, żeby to mogło być 7!!! Pamiętam może ze 3 ;P

Dziewczyny ile już miałyście w sumie USG robionych? Ba ja tak liczę i liczę i doliczyć się nie mogę i jakoś nie chce mi się aż wierzyć, żeby to mogło być 7!!! Pamiętam może ze 3 ;P
U mnie były ze 3 na samym początku jak lądowałam na IP przez wymioty, no i 3 jak juz Mała była większa i można było coś zbadać :)
Mnie też wychodzi 7 (w tym genetyczne i połówkowe)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry