reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Może to upławy? Kciukam!

Izaaa piękna mamy na pięknym plenerze:)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Joshi, przepisz mnie proszę z 17 sierpnia na 29 sierpnia, 8.30.
Niespodziewanie wylądowałam dzisiaj u lekarza, bo wypłynęło ze mnie zielone coś ;( Namacalnie wszystko ok, szyjka ok, mięśniaków brak. Pobrali wymaz. Zobaczymy co to za zieleństwo się przyplątało. I przy okazji lekarz zajrzał do Malucha. No nie takiego Malucha, bo już prawie pół kg ;P
Przepisane.
Trzymam mocne kciuki. Pewnie jakas infekcja sie przyplątala.

Ja mialam cale dwie ciaze powracajaca grzybice.
Toz to madakra jakas byla. Ciagle ze mnie cos lecialo I pipka mnie swedziala.
Teraz odpukac nic sie nie przyplatalo jeszcze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje kochane [emoji6] ten wieloryb to tak w zartach, maz tak na mnie mowi [emoji23] nie mowi zlosliwie przeciez [emoji6]

Nerka mnie boli i czuje jak mnie cos zaczyna szczypac jak siusiam [emoji20] i teraz nie wiem co zrobić bo termin do doktorki mam na 22 sierpien dopiero bo jest na urlopie, inny gin ma wolny termin 23 sierpnia wiec tez odpada, i nie wiem.. moze zwykly lekarz mi cos pomoze ? Jak myślicie ?

Ale mam smaka na hotdoga z taka smazona cebulka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] szok.. to moja pierwsza tak silna zachcianka ciazowa [emoji23][emoji23] normalnie czuje smak cebulki hahaha

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie od rana silne parcie bylo na zupe ogorkowa ale taka mega kwasna .no I mam jestem w raju [emoji23]. Pozniej musialam opedzlowac arbuza. A teraz jestem w szoku. Bo ugotowalam ziemniaki w mundurkach do salatki [emoji23][emoji23][emoji23] I chyba jej nie bedzie. Bo pociskam kolejnego ziemniaka goracego jeszcze polanego maslem I posypanego sola. Normalnie niebo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ile już miałyście w sumie USG robionych? Ba ja tak liczę i liczę i doliczyć się nie mogę i jakoś nie chce mi się aż wierzyć, żeby to mogło być 7!!! Pamiętam może ze 3 ;P

Dziewczyny ile już miałyście w sumie USG robionych? Ba ja tak liczę i liczę i doliczyć się nie mogę i jakoś nie chce mi się aż wierzyć, żeby to mogło być 7!!! Pamiętam może ze 3 ;P
U mnie były ze 3 na samym początku jak lądowałam na IP przez wymioty, no i 3 jak juz Mała była większa i można było coś zbadać :)
Mnie też wychodzi 7 (w tym genetyczne i połówkowe)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry