elifit
Moderatorka
Może to upławy? Kciukam!
Izaaa piękna mamy na pięknym plenerze
Izaaa piękna mamy na pięknym plenerze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepisane.Joshi, przepisz mnie proszę z 17 sierpnia na 29 sierpnia, 8.30.
Niespodziewanie wylądowałam dzisiaj u lekarza, bo wypłynęło ze mnie zielone coś ;( Namacalnie wszystko ok, szyjka ok, mięśniaków brak. Pobrali wymaz. Zobaczymy co to za zieleństwo się przyplątało. I przy okazji lekarz zajrzał do Malucha. No nie takiego Malucha, bo już prawie pół kg ;P
Mnie też wychodzi 7 (w tym genetyczne i połówkowe)Dziewczyny ile już miałyście w sumie USG robionych? Ba ja tak liczę i liczę i doliczyć się nie mogę i jakoś nie chce mi się aż wierzyć, żeby to mogło być 7!!! Pamiętam może ze 3 ;P
U mnie były ze 3 na samym początku jak lądowałam na IP przez wymioty, no i 3 jak juz Mała była większa i można było coś zbadaćDziewczyny ile już miałyście w sumie USG robionych? Ba ja tak liczę i liczę i doliczyć się nie mogę i jakoś nie chce mi się aż wierzyć, żeby to mogło być 7!!! Pamiętam może ze 3 ;P
Mnie też wychodzi 7 (w tym genetyczne i połówkowe)